Home    Usluga kućne asistencije 24h kod polise osiguranja domaćinstva?

Naši partneri iz UNIQA osiguranja nastavljaju da inoviraju, te tako integralno prenosimo njihov blog post. 🙂

 

 

Ugovaranjem UNIQA polise domaćinstva sa uključenom uslugom kućne asistencije 24h, Osiguranik dobija i druge povoljnosti: popuste u Tehno Plus radnjama, salonu namještaja Zećanka, besplatan nadzor nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova u enteijeru, za sve enterijere koje bude projektovala firma Studio 4b.

UNIQA Crna Gora je danas prezentovala nove benefite uz polisu osiguranja domaćinstva. Nezavisno od izbora paketa osiguranja, svi klijenti koji ugovore osiguranje domaćinstva će uz polisu osiguranja dobiti i besplatnu kućnu asistenciju. 

Servis kućna asistencija podrazumijeva organizaciju intervencije stručnog lica radi saniranja neispravnosti i šteta koje nastanu u domaćinstvu: servis električara, vodoinstalatera, bravara, staklara, stolara…

Svi naši klijenti će uz polisu osiguranja dobiti ovu uslugu besplatno na period od godinu dana, a samo jedan poziv će ih dijeliti od pomoći za sve neprijatnosti koje ih mogu zadesiti.“ – saopštili su iz UNIQA osiguranja.

U slučaju nastupanja potrebe za asistencijom, na raspolaganju je Call Centar 020/444-777 koji je u funkciji 24 sata na dan. Nakon prijave nastale štete ili  neispravnosti u domaćinstvu na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, instalacijama za grijanje, instalacijama za gas, elektro instalacijama, blokiranje vrata, kao i štete na vanjskim staklenim prozorima i vratima, vanjskoj stolariji i vanjskim vratima, zbog kojih je onemogućeno zatvaranje unutrašnjeg prostora objekta, biće organizovana intervencija Ovlašćenog partnera za potrebe sanacije štete.

Pored kućne asistencija, ugovoranjem UNIQA polise osiguranja klijente očekuju i drugi benefiti:

– 20% popusta u Tehnoplus radnjama

– do 25% popusta u salonu namještaja Zećanka

– Popust u iznosu od 100% na usluge nadzora nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova u enteijeru za sve enterijere koje bude projektovala firma – Studio 4b.