Home    ZAPOŠLJAVAMO Postani Maper budi na mapi

ZAPOŠLJAVAMO Postani Maper budi na mapi

 

NaMapi je crnogorski startup koji je u potpunosti posvećen ideji da standarde iz inostranstva na tržištu nekretnina, prenese u Crnu Goru na jedan drugačiji i savremeniji način.

Mapere čine mladi, stručni i talentovani ljudi. Želimo da napredujemo i zato nam trebaš baš ti! Budi jedan od nas i pruži svoj doprinos da tržištu nekretnina pružimo jedan drugačiji ugođaj.

Koje su pogodnosti postati Maper?

Pored usavršavanja u sferi tržišta nekretnina, nudimo ti takođe:

  • sticanje velikog znanja iz oblasti digitalnog marketinga;
  • usavršavanje u tehnikama profesionalne fotografije ili grafičkog dizajna;
  • fleksiblno radno vrijeme i mjesto;
  • stimulativne uslove rada;
  • obezbijeđeno učenje stranog jezika;
  • moguća putovanja u inostranstvo;
  • mogućnost ostanka u firmi.

Ukoliko ste željni da se usavršavate i naučite ono što se ne može naučiti u školi ili na fakultetu prijavite se! Dodatnu prednost imaju kandidati koji osim engleskog govore ruski ili turski jezik (ili imaju osnove). Nije potrebna diploma fakulteta.

Kao mladi startup iz Crne Gore raspisujemo poziv za (ne)plaćenu stručnu praksu – internship u periodu od 6 mjeseca koji nakon odrađenog perioda može da rezultira Ugovorom o radu.

Kandidati koji su zainteresovani za radni angažman na mapi i žele da budu dio perspektivnog startupa koji u budućnosti nastoji da obuhvati tržište od 20 miliona ljudi, svoju radnu biografiju i ukratko zašto žele postati Maper, mogu proslijediti:

P.s. niko nije planiran preko veze, tako da…čekamo tvoju prijavu! 🙂

 

Mišo Savović

 

 

 

Mi nismo agencija za nekretnine! Maperi su ti koji pomažu agencijama i fizičkim licima da lakše ostvare svoj cilj.

Da saznate šta mi to zapravo radimo drugačije i čime se bavimo – pročitajte naš tekst marketing u nekretninama. A zatim pogledajte kako  to izgleda i u praksi – ovo je savremeni i moderni oglas za  stan koji se izdaje u Podgorici u City Kvartu. Izdat je već nakon 10 dana, vlasnik je ostvario cilj. Takođe, od ovog placa na domak Podgorice, napravili smo spektakl, vlasnik očekuje skoru prodaju.

….
Da saznate kako lakše da prodate nekretninu pročitajte naših 11 savjeta.

Ukoliko želite da uvidite na šta sve treba obratiti pažnju prilikom kupovine nekretnine možete pročitati naših 11 savjeta ovdje.

Ukoliko ste agencija za nekretnine kliknite ovdje.

Da uvidite kako lakše dobiti stambeni kredit kliknite ovdje.

Da se vratite na početnu stranicu na sajtu na mapi kliknite ovdje.