Home    11 razloga zašto postati zaposleni NaMapi

11 razloga zašto postati zaposleni NaMapi

Željni ste posla i to u perspektivnom okruženju koje će da vas motiviše i šta je bitno pruži vam ogromno znanje?

Prošle nedelje, kao mlada kompanija iz Crne Gore objavili smo oglas za Mapera*, kojeg želimo da uvrstimo u naš tim kako bi nam pomogao da zajedno ostvarimo naše ciljeve i zaokružimo tržište od 20 miliona ljudi. Time želimo da Crnoj Gori a zatim i regionu, pružimo potpuno drugačiji ugođaj na cjelokupnom tržištu nekretnina, u svom najširem obliku.

Oglas ste mogli da pročitate na sledećem linku:

ZAPOŠLJAVAMO Postani Maper budi na mapi

 

Šta mi to zapravo nudimo, šta na mapi možete pronaći?

 

1. Strani jezik

Anticipirajući situciju narednih 10 godina i veliki upliv investicija iz Turske koji se očekuje, NaMapi ide u susret tome. Sa druge strane ne zanemarujući činjenicu da Rusi i dalje predstavljaju bitan aspekt tražnje u tržišnoj utakmici, prva stvar koju omogućavamo jeste ubrzani kurs turskog ili ruskog jezika.

 

2. Suština marketinga u nekretninama

NaMapi ćete naučiti da marketing nije samo reklamiranje. Temelji od kojih polazimo jesu različite vrste istraživanja tržišta (u našem slučaju nekretnina). Spoznaja ko je potencijalni kupac određene nekretnine, i sve karakteristike koje ga određuju, umnogome nam olakšavaju da klijentima pomognemo da prije ostvare cilj. Bilo da je to prodaja ili izdavanje. Bio to stan, kuća, poslovni prostor ili plac. Kad su naši klijenti u pitanju, koristeći savremene alate digitalnog marketinga kasnije upravo ciljamo te grupe ljudi, do kojih smo došli istraživanjem. Naš tekst marketing u nekretninama daće dodatno više informacije .

 

3. Digitalni alati

Kao dio istraživanja tržišta, naučićeš da napredno koristiš digitalne alate. Neki od njih su Google Analytics, Search Console – Google Webmaster tool, Keyword planner, Google trends, SEO book i njima slični. Oni predstavljaju temelj digitalnog marketinga, na osnovu kojih ćeš praviti analize, izvještaje i donositi buduće odluke.

 

4. Digitalni marketing

Digitalni marketing uz njegove temelje istraživanja i analitike, čine upravljanje društvenim mrežama (Facebook, Linkedin, Instagram i dr.), Copywritting (osmišljavanje relevantnog sadržaja koji će privući pažnju primarne publike), Advertajzing (Google Adwords, Remarketing, Facebook ads Manager i ostali), SEO optimizacija (da jednog dana budemo prvi na Google za nama bitne ključne riječi 🙂).

Mi nudimo opciju da se usavršite u digitalnom marketingu koji sve više istiskuje konvencionalni – tradicionalni marketing. Nama je bitan marketing u nekretninama i novog Mapera specijalizovaćemo u ovim oblastima, ali i ostaviti znanje koje može da primijeni u bilo kojoj drugoj oblasti, jer digitalni marketing predstavlja budućnost.

 

5. Profesionalne usluge

Kako bi prezentacija profesionalnog oglasa – nekretnine bila potpuna, potrebno je imati kvalitetan i profesionalan multimedijalan sadržaj i grafički dizajn. Pod tim podrazumijevamo profesionalne fotografija enterijera i eksterijera, inovativni video, 360° fotografija što je NOVO u Crnoj Gori. Na kraju, digitalna obrada svog materijala u kompjuterskim programima kako bi utisak bio kompletan je dodatna vrijednost.

Našom inovacijom na tržištu nekretnina u Crnoj Gori –  360° fotografije, kupcima ili budućim stanarima pružamo virtuelni prikaz nekretnine. Time mu dodatno olakšavamo i pružamo utisak kao da se nalazi u nekretnini i pomažemo pri odluci. A naš novi Maper, imaće mogućnost da koristi literaturu, programe i opremu kako bi stekao novo znanje.

 

6. Učenje tehnika prodaje

Naš profesionalan sadržaj (poput ovog) “prodaje” naše usluge ali novi Maper naučiće i sam da dolazi do novih klijenata. Dobiće i obuku kako da proaktivno dođe do novih klijenata koristeći istraživanje potencijalnih korisnika, prezentaciju i prodajne tehnike.

Dvosoban stan u City kvartu izdavanje Podgorica

7. Kontakti

Bivanje u dinamičnoj sredini i bavljenje ovim poslom dovešće novog Mapera do velikog broja kontakata, koji predstavljaju suštinu poslovne budućnosti svake osobe.

 

8. Putovanje

Potencijalno putovanje u inostranstvo je nešto što očekuje novog Mapera, ukoliko svojim trudom zavrijedi takvu nagradu.

 

9. Spark.me

Prisustvo jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi – Spark.me 26. i 27. maja u Budvi uz obezbijeđen smještaj NaMapi.

 

10. Nije potrebna diploma fakulteta

Za naše radno mjesto nije potrebno 15 godina iskustva. Ne pravimo problem da nekad radite od kuće, ili da odspavate duže. Ako se nekad želiš zadržati duže na pauzi, zašto bi to bio problem? Radno vrijeme je fleksibilno, a ako postanete Maper to postaje način života. Svakako nudimo nešto što se ne može naučiti u školi ili na fakultetu.

 

11. Internship

Početni period Mapera predvidjeli smo kao šestomjesečni internship (stručna praksa). Ne želimo da obećamo zaradu u startu, jer istu je potrebno zaslužiti, a naglasak stavljamo na velikom znanju i mogućnostima i to ističemo kao glavnu platu. Međutim, naravno da nećemo biti škrti da dodatno nagradimo posvećenost i trud. Nakon 6 mjeseci, ukoliko novi Maper stasa i zadovolji, potpisaće sa nama Ugovor o radu, jer  to predstavlja i cilj ovog perioda od šest mjeseci, da obučimo osobu da ostane sa nama.

Naše kancelarije nalaze se u centru grada u Podgorici u ulici Novaka Miloševa u Biznis centru.

Kandidati koji su zainteresovani za radni angažman na mapi i žele da budu dio našeg perspektivnog startapa koji u budućnosti nastoji da obuhvati tržište od 20 miliona ljudi, svoju radnu biografiju i ukratko zašto želi postati Maper, mogu proslijediti:

P.s. niko nije planiran preko veze, tako da…čekamo tvoju prijavu! 🙂

…Iako smo oglas objavili i na portalu prekoveze.me 🙂

 

*Maper  nije specifično zanimanje niti predstavlja određenu poziciju. Maper je imaginarni lik, “junak” koji predstavlja zaposlenog u kompaniji NaMapi – Studio za nekrentine D.O.O. Podgorica.

 

 

Mi nismo agencija za nekretnine! Maperi su ti koji pomažu agencijama i fizičkim licima da lakše ostvare svoj cilj.

Da saznate šta mi to zapravo radimo drugačije i čime se bavimo – pročitajte naš tekst marketing u nekretninama. A zatim pogledajte kako  to izgleda i u praksi – ovo je savremeni i moderni oglas za  stan koji se izdaje u Podgorici u City Kvartu. Izdat je već nakon 10 dana, vlasnik je ostvario cilj. Takođe, od ovog placa na domak Podgorice, napravili smo spektakl, vlasnik očekuje skoru prodaju.

….
Da saznate kako lakše da prodate nekretninu pročitajte naših 11 savjeta.

Ukoliko želite da uvidite na šta sve treba obratiti pažnju prilikom kupovine nekretnine možete pročitati naših 11 savjeta ovdje.

Ukoliko ste agencija za nekretnine kliknite ovdje.

Da uvidite kako lakše dobiti stambeni kredit kliknite ovdje.

Da se vratite na početnu stranicu na sajtu na mapi kliknite ovdje.