Mapa sa nekretninama se učitava...
 Početna stranica    Mont-Real nekretnine

Mont-Real nekretnine

Agencija za nekretnine
Mont-Real
Email
mont-real@t-com.me

Mont-Real nekretnine

„Mont-Real” je agencija sa sjedištem u Budvi u Crnoj Gori, koja je na jednom od najatraktivnijih tržišta nekretnina u Evropi poznata po profesionalnom, kvalitetnom i posvećenom radu.

Svim klijentima, kao i potencijalnim kupcima, omogućavamo sve što je potrebno u cilju realizacije procesa kupovine nekretnine, od organizovanja razgledanja, konsultacija, provjere urednosti dokumentacije vlasnika, zaključivanja i ovjere ugovora u nadležnom sudu, pa do plaćanja poreza, podnošenja zahtjeva za uknjižbu i dobijanja Lista nepokretnosti, zvaničnog dokumenta od strane Direkcije za nekretnine Crne Gore o vlasništvu nad kupljenom jedinicom.

Projekat apartmana u Tivtu i na drugim lokacijama duž crnogorskog primorja dokaz je uspješnih projektantskih i investicionih aktivnosti, tako da Vam nudimo i ovu vrstu usluge.

Registrovanje kompanije za potrebe klijenata i pružanje pravne podrške, usluge knjigovodstva i revizorske kuće, izrada development studije i konsalting u domenu imovinskog prava i zakonske regulative za sva pravna i fizička lica, samo su još neke od usluga kojima Vam naša agencija može olakšati poslovanje i doprinjeti ostvarenju Vaših ideja.

U ponudi širokog spektra djelatnosti agencije “Mont Real” Vam obezbjeđuje i:

1. posredovanje u prometu nepokretnosti (hotela, kuća, stanova, poslovnih prostora, zemlje…);
2. prenos vlasništva, tj. uknjižba kupljene nepokretnosti na kupca;
3. rekonstrukciju, adaptaciju i renoviranje kupljenih nepokretnosti za naše klijente;
4. pribavljanje odobrenja za izgradnju;
5. usluge izvođenja građevinskih radova za naše klijente;
6. pružanje pomoći prilikom podnošenja zahtjeva za privremeni boravak i dobijanja vize za strane državljane, kao i za registraciju vozila na nerezidenta;
7. pružanje usluga “housekeeping-a”: kućnog majstora, plaćanje računa u odsustvu, itd;
8. usluge prevođenja;
9. usluge transfera, rezervacije smještaja, organizacije izleta, rent-a-car.

Poštovanje dobrih poslovnih običaja, zaštita interesa stranke, povjerenje, savjesnost i poštenje, kao i posrednička pomoć neupućenoj stranci načela su i opredjeljenje agencije “Mont- Real”.

Kod nas rade edukovani agenti upoznati sa pravilima poslovne etike, koji će Vas stručno voditi kroz proces “od prezentacije do ključa” nove nekretnine.

Sa Vama govorimo na ruskom, engleskom, ukrajinskom, i italijanskom jeziku.

Raduje nas činjenica da su mnogi naši klijenti postali i naši prijatelji iskreno nas preporučujući drugima. Ponosni i zahvalni zbog toga, obavezali smo se stalnom unapređenju kvaliteta ponude. Jer, naši zadovoljni klijenti, naša su najbolja reklama!

Kontakt

Imovine raspoređene po Agentu

Nijedna lista imovina nije pronađena