Loading map...

Izdaje se luksuzan dvosoban stan u Maxim zgradi

Moskovska, Novi Grad, Podgorica, Podgorica, Montenegro
€600 Izdavanje
Stanovi
 Home    Izdaje se luksuzan dvosoban stan u Maxim zgradi

Izdaje se luksuzan dvosoban stan u Maxim zgradi

Moskovska, Novi Grad, Podgorica,
Podgorica, Montenegro
€600 Izdavanje
Stanovi
  • 294
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 75 sq m

Izdavanje Namjesten dvosoban stan Preko Morače Podgorica

Od sada na mapi u Podgorici u dijelu grada Preko Morače, možete pronaći dvosoban luksuzan stan u novijoj gradnji u Moskovskoj ulici.

 

Opis nekretnine

Luksuzan dvosoban stan 75m2, na I spratu u Maxim zgradi. Stan je kompletno opremljen, najsavremenijom tehnikom i veoma kvalitetnim namještajem.

Dnevni boravak dvosobnog stana

 

Kuhinja dvosobnog stana

U produžetku dnevne sobe, nalazi se kuhinja sa trpezarijom.

Zasebnu fotografiju konkretno trpezarije, možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama, koja se nalazi u zaglavlju oglasa.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

 

 

Bitno je istaći da obje imaju ugradne plakare.

Kupatilo dvosobnog stana

 

 

 

 

 

 

 

Hodnik stana:

 

 

Ostava:

Terasa i pogled:

Parking mjesto/garažno mjesto:

Stan posjeduje jedno garažno mjesto, što je odlično, jer je Moskovska ulica uvijek prebukirana.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, dvosoban stan se u Podgorici, u dijelu grada Preko Morače, u Moskovskoj ulici.

 

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

Cijena dvosobnog stana

Cijena ovog namještenog dvosobnog stana iznosi 600 EUR – sa mogućnošću manje korekcije za značajno duži period. Stan je isključivo dostupan za izdavanje na makar godinu dana uz obavezan depozit i potpisivanje Ugovora  ovjerenog kod notara ili u Osnovnom sudu.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa. Ponavljamo da je stan na pravom prvom spratu, iznad poslovnih prostora, a da je ulaz zaključan i održavan.

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterecenja. Papiri su 1/1, izdavanje će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima za izdavanje u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

Jelena Šavelić
Jelena Šavelić
Contact Agent

Amenities

No amenities.