Loading map...

Izdavanje Magacin i poslovni prostor kod Krivog mosta Podgorica

8. Marta, Krivi Most, Podgorica, Montenegro
Na upit Izdavanje
Poslovni prostori
 Home    Izdavanje Magacin i poslovni prostor kod Krivog mosta Podgorica

Izdavanje Magacin i poslovni prostor kod Krivog mosta Podgorica

8. Marta, Krivi Most, Podgorica,
Montenegro
Na upit Izdavanje
Poslovni prostori
  • 482
  • 0
  • 1 Bathroom
  • 350 sq m

Izdavanje Magacin i poslovni prostor kod Krivog mosta Podgorica

Od sada na mapi u Podgorici u dijelu grada Zabjelo, možete pronaći kvalitetnu lokaciju za magacin

 

Opis nekretnine

Tek izgrađen magacinski prostor veličine 350m2, dopunjen sa starijim objektom koji je u svrsi poslovnog prostora, na lokaciji veoma blizu strogom centru grada, dostupan je za dugoročno iznajmljivanje.

Sve fotografije pogledajte u zaglavlju oglasa u galeriji sa svim fotkama.

 

Parking mjesto

Parking prostor dovoljan je za do 10 automobila, dok je manevarski prostor i ulaz na plac za kamione moguć sa dvije strane.

 

Lokacija magacina u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, magacin se u Podgorici, u dijelu grada Zabjelo, u ulici 8. Marta nedaleko od Krivog mosta.

 

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ove nekretnine.

Cijena iznajmljivanja magacina 

Cijena ovog magacina dostupuna je na iznosi Na upit. Magacin je isključivo dostupan za izdavanje na makar godinu dana uz obavezan depozit i potpisivanje Ugovora  ovjerenog kod notara ili u Osnovnom sudu.

 

Kontakt za više informacija 

Za ovaj magacin direktno ste povezani sa vlasnicima i iste možete dobiti na broj – 063/211-234

Za više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, izdavanje će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar

Lokacija na svega nekoliko minuta od strogog centra grada, ovoj nekretnini daje mogućnost da bude idealna pozicija za kompanije kojima treba magacinski prostor za potrebe skladištenja, kao i opciono dodatni poslovni prostor koji može biti preuređen i u prodajni ili kancelarijski dio.

Lokacija sadrži prostor za više parking mjesta kao i za izlaz sa dvije strane za kamione i dovoljno manevarskog prostora, što je dodatna povoljnost ove ponude.

Preporuka!

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.