Loading map...

Izdavanje Namjesten Dvosoban Stan Zabjelo Podgorica

27.marta 22, Zabjelo, Подгорица, Podgorica, 81000, Montenegro
€430 Izdavanje
Stanovi
 Home    Izdavanje Namjesten Dvosoban Stan Zabjelo Podgorica

Izdavanje Namjesten Dvosoban Stan Zabjelo Podgorica

27.marta 22, Zabjelo, Подгорица,
Podgorica, 81000, Montenegro
€430 Izdavanje
Stanovi
  • 1410
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 73 sq m

Izdavanje Namjesten dvosoban stan Zabjelo Podgorica

Od sada na mapi u Podgorici u dijelu grada Zabjelo, možete pronaći dvosoban renoviran stan u manjoj zgradi starogradnje.

 

Opis nekretnine

Renoviran i izuzetno lijepo namješten dvosoban stan ima 78m2 nalazi se na I spratu u manjoj zgradi na Zabjelu. Napomena – Pravi prvi sprat je u pitanju, iznad visokog prizemlja. Stan je renoviran prije nekoliko godina, promijenjene su sve sanitarije, kuhinja, ručno rađena drvena bravarija što će biti vidljivo kroz naredne fotografije i naš narativni detaljan opis.

 

Dnevni boravak dvosobnog stana

Izdavanje Namjesten dvosoban stan Zabjelo Podgorica

 

Kuhinja dvosobnog stana

U zasebnoj prostoriji, nalazi se kuhinja sa trpezarijom. Moguće joj je prići kako iz hodnika, tako i iz dnevne sobe. Sjajno osmišljen princip kliznih vrata uklopio se u enterijer i značajno dao doprinos za pravilno korišćenje prostora.

Zasebnu fotografiju konkretno trpezarije, možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama, koja se nalazi u zaglavlju oglasa.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

Tipično za starogradnju, svjedočili smo izuzetno prostranim spavaćim sobama.

 

Bitno je istaći da obje imaju ugradne plakare..

 

Bračna spavaća soba orjentisana je južno i ima izlaz na terasu, dok je sa druge strane, sjeverno orjentisana i “dječja”.

 

Kupatilo dvosobnog stana

 

Opet tipično za starogradnju, dvosoban stan, sem kuhinje ima samo jedan mokri čvor, a zanimljivo, vjerovali ili ne, kupatilo ima izlaz na malu terasu. 🙂

Sanitarije su potpuno zamijenjeno, i kupatilo je zasijalo u novom ruhu da se istog ne bi postidila ni kvalitetna novogradnja.

Hodnik dvosobnog stana

 

Mi smo uživali u stanu sa ovoliko ručno rađene drvenarije. 🙂

 

Naravno tu su i nova blind vrata, a druga vrata na slici iznad koju vidimo vode ka ostavi, koja takođe predstavlja zaostavštinu starogradnje.

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se u dvorišnom dijelu zgrade.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, dvosoban stan se u Podgorici, u dijelu grada Zabjelo, u ulici 27. Marta br.22, preko puta Lakovića i u neposrednoj blizini Osnovne škole “Vuk Karadžić”.

 

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

Cijena dvosobnog stana

Cijena ovog namještenog dvosobnog stana iznosi 430 EUR – sa mogućnosću manje korekcije za značajno duži period. Stan je isključivo dostupan za izdavanje na makar godinu dana uz obavezan depozit i potpisivanje Ugovora  ovjerenog kod notara ili u Osnovnom sudu.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa. U sklopu renoviranja dvosobnog stana skrećemo da je sva drvenarija u stanu ručno rađena. Ponavljamo da je stan na pravom prvom spratu, iznad visokog prizemlja, a da je ulaz zaključan i održavan.

Zgrada u kojoj se nalazi stan ima visoko prizemlje i još dva sprata.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterecenja. Papiri su 1/1, izdavanje će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

U prvi mah bili smo skeptični da se na Zabjelu po ovoj cijeni može izdati dvosoban stan i to u starogradnji. Međutim, kompletan utisak je potpuno pozitivan. Stan je blizu Osnovne škole, i dva hipermarketa. Naslanja se na ulicu Kralja Nikole, koja vodi ka Trgovinskoj i Ekonomskoj školi, a sam enterijer, renoviranost i uloženi novac u stan su nas natjerali da još jednom razmislimo i shvatimo da stan zaista vrijedi, imajući u vrijedi rast cijena izdavanja u Podgorici u proteklih godinu dana.

Preporuka!

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima za izdavanje u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Luksuzan dvosoban stan u Podgorici Izdavanje

Dvosoban stan kod City kvarta zgrada Milic Izdavanje Podgorica

Izdaje se dvosoban stan Momišići novogradnja Podgorica

Izdaje se Dvosoban namjesten stan City kvart Podgorica

Trosoban namjesten stan Zetagradnja Tuski put Podgorica

Izdavanje Namjesten dvosoban stan Zabjelo Podgorica

 

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.