Loading map...

Moderno opremljen jednosoban stan

Blažene Ozane, Podgorica, Montenegro
€62,000 Po dogovoru Prodaja
Stanovi
 Home    Moderno opremljen jednosoban stan

Moderno opremljen jednosoban stan

Blažene Ozane, Podgorica,
Montenegro
€62,000 Po dogovoru Prodaja
Stanovi
  • 634
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 50 sq m

NaMapi je posjetila jednosoban stan površine 50 m2 koji je na prodaju potpuno opremljlen. Stan se nalazi na Zabjelu, u  ulici Blažene Ozane ( iza salona Dogtaš). Izuzetno komforan i lijep stan, u vrhu naše liste favorita. Stan se nalazi na prizemlju i ima zaseban ulaz, što garantuje vlasniku privatnost i mir.

Stan ima i svoju zasebnu, malu privatnu baštu, do koje se dolazi iz hodnika stana preko malog mostića. Osjećaj prilikom boravka u stanu je više nalik na boravak u kući. Odaje utisak pune privatnosti i mira.

Pored toga, dvorište zgrade, koja je inače mala i ima svega 10 stanova, je cjelokupno ograđeno. Stan posjeduje i svoje parking mjesto, a postoji i natkrivena garaža.

Ono što odvaja ovaj stan od ostalih jednosobnih stanova novije gradnje ( zgrada je stara svega 3 godine ) je odvojenost svih prostorija. Zasebno se u stanu nalaze ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, ostava, spavaća soba i balkon na koji se izlazi i iz dnevne i iz spavaće sobe.

Velika prednost je ostava koja je prilično prostrana i odvojena vratima koja se nalaze na pravom mjestu, pored kuhinje.

Dnevni boravak stana je opremljen lijepim i kvalitetnim namještajem koji ostaje u stanu, kao i namještaj u svim ostalim prostorijama.

Kuhinja je komforna i jako lijepo odvojena mermernim šankom od dnevne sobe. Šank posjeduje i dvije barske stolice. Idealno za mladi par

Pored kuhinje, u nastavku se nalazi trpezarija koja je opremljena jako lijepo i takođe cjelokupna ostaje u stanu.

Vrata koja se vide na slici vode prema spavaćoj sobi koja ima svoj izlaz na balkon.

Više fotogafija stana iz raznih uglova možete naći u galeriji na vrhu oglasa.

U neposrednoj blizini stana nalazi se prodavnice, pekara, škola Oktoih, vrtić, a za par minuta se stiže i do Doma zdravlja, HD Lakovića, magistralnog puta Podgorica Nikšić, što govori o fantastičnoj lokaciji stana, koji se, da napomenemo još jednom, prodaje skroz namješten, tako da novi vlasnik treba samo da donese kofere.  🙂

Za više informacija pozovite 067/025-766

Danilo Zaric
Danilo Zaric
Contact Agent

Amenities

No amenities.