Loading map...

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Vuka Karadzica, Centar grada, Podgorica, 81000, Montenegro
€90,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Vuka Karadzica, Centar grada, Podgorica,
81000, Montenegro
€90,000 Prodaja
Stanovi
  • 692
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 75 sq m

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Od sada na mapi u Podgorici u strogom centru grada, možete pronaći dvosoban stan u starogradnji,  renoviran i spreman za useljenje nakon kupovine.

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Namješten dvosoban stan veličine 75m2 nalazi se na III spratu u zgradi starogradnje. Renoviran je i prodaje se opremljen.

 

Dnevni boravak ovog dvosobnog stana

 

Kao i iz drugog ugla. 🙂

 

Kuhinja dvosobnog stana

Kuhinja je doživjela takođe detaljno kvalitetno renoviranje što se vidi u prilogu.

 

Blizina prozorima garantuje prirodnu ventilaciju, što nerijetko izostane u zgradama novogradnje u Podgorici.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

 

I iz drugog ugla:

Dok je druga spavaća soba prenamijenjena kao što je već rečeno u dnevnu sobu, zbog svoje izrazite veličine, a prvobitna dnevna soba trenutno nema neku bitniju funkciju.

 

Kupatilo dvosobnog stana

Ovaj dvosoban stan ima samo jedan mokri čvor, i to vidimo kao nedostatak, jer je uvijek poželjno uz kupatilo imati i zaseban wc. Lijepa vijest je ipak uvijek kada postoje prozori u kupatilu, što odlikuje skoro po pravi starogradnju u Podgorici.

 

Ostale fotografije kupatila možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama.

 

Terase i pogled iz dvosobnog stana

Stan je orjentisan južno i sjeverno. Velika spavaća soba koja je sada prenamijenjena u dnevni boravak izlazi na južnu stranu i gleda ka Karađorđevom parku.

Dnevna soba i kuhinja orjentisane su sjeverno. Sve fotografije pogledajte u galeriji u zaglavlju oglasa.

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, te stoga sa vama dijelimo isti.

Tlocrt raspored prostorija geometar procjenitelj

Ulaz

Ulaz je tipičan za zgrade Starogradnje u Podgorici.

(Fotografija će biti uskoro dostupna)

 

Stan se nalazi na III spratu (nije poslednji), a zgrada nema lift.

Ukoliko vam je prioritet novogradnja sa liftom, i imate sličan budžet cjenovnom rangu ovog, predlažemo ovaj da pogledate ponudu ovog dvosobnog stana:

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

(fotografija će biti uskoro dostupna)

 

 

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se u dvorišnom dijelu zgrade, kao i uz saobraćajnicu i predstavlja jednu od mana ove ponude, jer je uvijek “borba” za parking mjestom.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u strogom centru grada, u ulici Vuka Karadžića.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena dvosobnog stana

Dvosoban stan, u kvalitetno renoviranoj starogradnji, prodaje se po cijeni od 90,000€, što iznosi oko 1,200€/m2, s obzirom da stan ima 75m2. Cijena se odnosi na keš i radi se o fiksnom iznosu.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije (preko 20 fotki) pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

Detaljno renoviran i opremljen stan, atipično preraspodijeljen i vrlo vjerovatno će doživjeti novu preraspodjelu nakon što bude prodat. Dvosoban stan nalazi se na lokaciji koja nikada neće izaći iz mode i kao takva mu drži vrijednost. Nedostatak lifta svako predstavlja manu i otpisuje određeni broj osoba koje mogu biti zainteresovani upravo za ovaj stan.

Ukoliko ste “pristalica” centra grada i ne želite da trošite novac, energiju i vrijeme na renoviranje već želite spremno rješenje, onda imate toplu preporuku od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.

Floor Plans