Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaja Dvosoban stan Podgorica Soliteri

Mitra Bakica, Soliteri, Подгорица, Podgorica, Montenegro
€62,000 Prodaja
Stanovi
 Početna stranica    Prodaja Dvosoban stan Podgorica Soliteri

Prodaja Dvosoban stan Podgorica Soliteri

Mitra Bakica, Soliteri, Подгорица,
Podgorica, Montenegro
€62,000 Prodaja
Stanovi
  • 625
  • 0
  • 2 Spavaće sobe
  • 2 Kupatila
  • 75 sq m

Prodaja Dvosoban stan Podgorica Soliteri

Od sada na mapi u Podgorici u Soliterima kod Gintaša – Mall of Montenegro, u blizini centra grada, možete pronaći veći dvosoban stan, dostupan za kupovinu.

 

Opis nekretnine

Dvosoban stan veličine 75m2 nalazi se na poslednjem XVI spratu prvog solitera u zgradi kojoj je rađena demit fasada. Stanu je potrebno detaljno renoviranje.

 

Dnevni boravak ovog dvosobnog stana

Izuzetno prostrana dnevna soba, “dobijena” je ranijim renoviranjem stana.

 

 

 

Kuhinja dvosobnog stana

Prilikom preraspodjele prostorija, kuhinja je premještena u mjesto ranije predviđeno za kupatilo, a originalna lokacija bila je u sledećoj prostoriji koja se naslanja pregradnim zidom na dnevni boravak.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

Kao i druga..

 

Kupatilo dvosobnog stana

Mali wc je u ovakvoj trenutnoj situaciji, dok je veliki kupatilo prenamijenjeno u kuhinju, što naravno može biti vraćeno u prvobitno stanje od strane novog kupca.

 

Pogled sa terase dvosobnog stana

Fenomenalan pogled pruža se sa 16.sprata, a sam stan orjentisan je jugoistočno, te gleda ka Starom Aerodromu na jednoj i Tuškom putu i Zabjelu na drugoj strani.

Ulaz

Ulaz je karakterističan za zgrade starogradnje u Podgorici.

Kao što je vidljivo ulaz ima 2 lifta, od kojih je jedan renoviran u potpunosti.

 

 

Ukoliko vam je prioritet novogradnja, i imate dodatno veći budžet, predlažemo ovaj da pogledate ponudu ovog dvosobnog stana:

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

 

 

Parking mjesto

Ogroman javni parking nalazi se u okolini zgrade sa obje strane.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u u blizini Centar grada, u ulici Mitra Bakića, iznad Gintaš – Mall of Montenegro kao i Osnovne škole “Milorad Musa Burzan” i Srednje Ekonomske škole “Mirko Vešović”.

 

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Jedna od sličnih ponuda, u komšiluku u zgradi EI NIŠ, predstavlja sledeća ponuda, sa čije terase se baš pruža pogled ka Soliterima.

Dvosoban stan u zgradi EI Nisa na prodaju Podgorica

Cijena dvosobnog stana

Dvosoban stan, faktički u novogradnji, prodaje se po cijeni od 62,000€, što iznosi oko 825€/m2. Cijena se odnosi na keš, i radi se o fiksnom iznosu.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterecenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

U Listu nepokretnosti, navedena kvadratura iznosi 67m2, međutim, stan je veći za dvije terase, te je stoga navedena broj 74m2.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

Interesanta ponuda kako zbog visine – spratnosti stana, tako i potencijalnog dobitka odnosno fantastičnog pogleda, jeftine cijene s obzirom na kvadraturu. Nakon renoviranja, uz dobrog arhitektu i/ili dizajnera enterijera stan može da pruži svoj potencijal koji nesumnjivo posjeduje.

Naša procjena jeste da stanu treba do 14,000 EUR renoviranja i zatim do 10,000 EUR za detaljno opremanje i ostavljamo to zainteresovanim kupcima kako bi planirali svoj budžet i shvatili da li mogu da priušte sebi navedenu nekretninu.

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

Dvosoban stan u zgradi EI Nisa na prodaju Podgorica

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja Dvosoban stan Podgorica Soliteri

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.