Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace na uglu Moskovske i Bulevara

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 90, Novi Grad, Подгорица, 81000, Montenegro
Na upit Prodaja
Stanovi
 Početna stranica    Prodaja Dvosoban stan Preko Morace na uglu Moskovske i Bulevara

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace na uglu Moskovske i Bulevara

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 90, Novi Grad, Подгорица,
81000, Montenegro
Na upit Prodaja
Stanovi
  • 6867
  • 0
  • 2 Spavaće sobe
  • 1 Kupatilo
  • 68 sq m

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace na uglu Moskovske i Bulevara

 

Dvosoban stan  na jednoj od najekskluzivnijih lokacija u Podgorici je na mapi.

Opis

Dvosoban stan ima 68m2 (64m2 stan + 4m2 terase) i u potpunosti je renoviran. Sastoji se iz prostrane dnevne sobe, odvojene trpezarije i kuhinje, balkon i spavaće sobe nalaze se u drugom dijelu stana.

Poput gorenapisanog, dvije spavaće sobe nalaze se u drugom dijelu stana i iste gledaju ka zgradi Maxim i Telekomu. Dalje, kao što može biti vidljivo na fotografiji, sobe su nevjerovatno osvijetljene zbog velikih prozora.

Jedan od nedostataka ovog dvosobnog stana jeste taj što se nalazi na V spratu koji je poslednji u zgradi, međutim obzirom da se radi o vojnoj zgradi, iznad se nalazi dvostruka betonska ploča. Takođe, u stanu je tokom renoviranja ugrađena termalna izolacija.

Kao što može biti vidljivo sa fotografije, površina ploče prevučena je specijalnim materijalom zbog dodatne zaštite.

Postoji mogućnost kupovine ili namještenog ili nenamještenog stana. Stan je 2017.godine u potpunosti renoviran, za šta je vlasnik uložio približno 20,000€. Promijenjene su sve instalacije i cijevi  u stanu i kao što je gorenavedeno umetnuta termalna izolacija u stanu, gdje je nakon renoviranja stan i inventarom obnovljen, od čega su mnoge stvari u stanu i dalje pod garancijom.

Stan je ovakav potpuno useljiv momentalno i nije potrebno vršiti ni sitne ni krupne ispravke u stanu nakon kupovine i useljenja.

Kuhinja je u potpunosti nova, i dame mogu biti zadovoljne sa istom.

Kao i ostatak stana, kupatilo je renovirano i jedno je od kvalitetnijih koje smo fotkali u Podgorici.

U sklopu renoviranja stana, jedna od terasa je zatvorena i proširena je dnevna soba gdje je dodat šank, što se može vidjeti sa fotkom ispod.

Lokacija

Dvosoban stan nalazi se Preko Morače, na uglu Moskovske ulice i Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, ulazu koji se nalazi između Apoteke i Alpe bara.

Cijena

Detaljnije informacije o cijeni da li namještenog ili praznog stana dostupne su Na Upit. Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

Bitna informacija jeste da je vlasnik stana raspoložen za kompenzaciju u vidu jednosobnog ili dvosobnog stana u Podgorici uz doplatu kupca.

 

 Stambeni kredit

U slučaju da se odlučite za stambeni kredit Societe Generale banke Montenegro, dostupni smo da vam informacije o detaljima kredita saopštimo direktnim putem.

Societe Generale Montenegro banka

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Ostale fotografije pogledajte u galeriji. Za ovaj dvosoban stan Preko Morace, napravili smo i 360 fotografije za virtuelni prikaz nekretnine. Na ovom linku možete pogledati fotografije, kao da se nalazite u stanu.

U neposrednoj blizini  dvosobnog stana nalazi se Osnovna škola “Maksim Gorki”, dok se OŠ “Sutjeska” je u blizini.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Papiri su 1/1, stan nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema.

 

NaMapi info

Mi nismo agencija za nekretnina. Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace na uglu Moskovske i Bulevara

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.