Loading map...

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Подгорица, Montenegro
€79,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Prodaja Dvosoban stan Preko Morace u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Подгорица,
Montenegro
€79,000 Prodaja
Stanovi
  • 610
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 66 sq m

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

 

Od sada na mapi u Podgorici, u dijelu grada Preko Morače, možete pronaći dvosoban stan u starogradnji, renoviran prije 8 godina i spreman za useljenje novom kupcu, bez većih korekcija.

Predlažemo vam na kraju pregledanja oglasa da pročitate tekst – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici, objavljenom na Portalu Analitika.

Opis nekretnine

Namješten dvosoban stan veličine 66m2 nalazi se na III spratu u zgradi starogradnje.

 

Dnevni boravak ovog dvosobnog stana

 

Ono što nam odmah zapada za oko i oduševljava nas jeste visina plafona, koja je vjerovali ili ne 3,30m. Prosječne visine današnje novogradnje bivaju 2,70-2,80m.

Kuhinja dvosobnog stana

Kuhinji si prilazi kroz dnevnu sobu i odlikuje je i prirodna ventilacija.

Spavaće sobe dvosobnog stana

Spavaća soba sa garderoberom, nalazi se nakon dnevne sobe, dok je velika dječija soba u drugom dijelu stana. Pogledajte tlocrt za više informacija.

 

Zbog zaista velike prostranosti, dječja spavaća soba je podijeljena na dvije zasebne. Čime se stiče utisak da ovaj stan ustvari ima 3 spavaće sobe.

 

Kupatilo dvosobnog stana

Ovaj dvosoban stan ima jedan mokri čvor. Kupatilo je u potpunosti renovirano, zamijenjene su stare cijevi i pločice i postavljen sav novi prateći mobilijar.

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, te stoga sa vama dijelimo isti. Ovaj stan je u originalu bio veliki dvosoban, nakon čega je tokom renoviranja prenamijenjen u trosoban.

Tlocrt Raspored prostorija starogradnja dvosoban stan preko morace prodaja

 

Terase i pogled iz dvosobnog stana

Stan je orjentisan ka jugu u potpunosti i gleda ka Bulevaru.  Zelenilo drveća doprinosi dodatnoj intimi i miru.

Prodaja Dvosoban stan Preko Morace u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog

 

Ulaz

Ulaz nije tipičan za zgrade Starogradnje u Podgorici. Utisak je kao da se nalazite u hotelu, izgradjenom u doba socijalizma. Sa širokim stepenicama sa dvije strane, i velikim hodnicima.

 

Ulazu je potrebno sređivanje, do čega ne sumnjamo da će doći u jednom trenutku, čime će se odjenuti u novo moderno ruho.

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se sa obje strane zgrade, i čini se da uvijek ima dovoljno mjesta.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u dijeli grada Preko Morače, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

 

Cijena dvosobnog stana

Dvosoban stan, u kvalitetno renoviranoj starogradnji, prodaje se po cijeni od 79,000€, što iznosi malo manje od  1,200€/m2, s obzirom da stan ima ukupno 66m2. Cijena se odnosi na keš.  S obzirom na cijene po m2 stanova u Podgorici, a pogotovo Preko Morače, cijena za ovu lokaciju je uveliko ispod tržišne.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

Jedna od najboljih lokacija u Podgorici. Ukoliko vam je 3. sprat bez lifta u redu, naše je mišljenje da nemate šta da gubite vrijeme i razmišljate. Stan će u rekordnom roku biti prodat.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.

Floor Plans