Loading map...

Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

Velimira Terzića, Preko Morace, Podgorica, Blok 5, 81000, Montenegro
€43,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

Velimira Terzića, Preko Morace, Podgorica,
Blok 5, 81000, Montenegro
€43,000 Prodaja
Stanovi
  • 2512
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 43 sq m

Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Jednosoban stan veličine je 43m2 i nalazi se na 1. spratu u prvoj zgradi na početku Bloka 5 preko puta Hrama.

 

Dnevni boravak ovog jednosobnog stana

Dnevnu sobu koja je pretvorena u poluspavaću, predlažemo da zamislite potpuno praznu (pogotovo tokom posjete), kako bi stekli dojam o mogućnostima.

Nedostatak terase i većih površina dnevne svjetlosti su jedan od nedostataka, a vidljivo je i da je dio do cigle zatvoren, gdje je bio prolaz do spavaće sobe i terase, a što će biti vidljivo u prezentaciji niže.

 

Kuhinja i trpezarija jednosobnog stana

Namjerno objavljujemo prvu sliku kako bi ukazali na “anomaliju” gdje je kuhinja faktički spojena sa spavaćom sobom, a ona sama izgleda ovako:

Te u najmanju ruku novim kupcima predlažemo da uklone police i postave zid sa ulaznim vratima, čime će se sačuvati intima koju spavaća soba nosi sa sobom.

Sa druge strane, trpezarija je improvizovana i nalazi se u hodniku ispred kuhinje.

Spavaća soba jednosobnog stana

Kao što je iznad vidljivo, spavaća soba je značajno proširena za površinu lođe, a novi kupci imaju nekoliko varijanti kroz koje mogu da promijene postojeće stanje. Naravno, unajmljivanje dizajnera enterijera koji priprema idejno rješenje smatramo da bi bila najbolja solucija.

 

Kupatilo jednosobnog stana

Ovaj jednosoban stan ima jedno kupatilo.

 

Ispred kupatila nalazi se manji hodnik koji je pretočen u ostavu.

 

Pogled iz jednosobnog stana

Stan je orjentisan istočno i gleda ka parkingu i Hramu.

Hodnik

Ulazom u stan pristupate hodniku koji je čvoriste istog, i koji pravo vodi ka trpezariji, spavaćoj sobi i kuhinji, dok se ka desno nalaze dnevna soba i kupatilo. Naravno, ovo je trenutna situacija u jednosobnom stanu, i moguće je vršiti izmjene prilikom renoviranja.

Stan ukupno ima 3 hodnika, od kojih je jedan pretvoren u trpezariju a drugi u ostavu ispred kupatila, te iz toga razloga vidimo dodatni razlog da je ovom stanu potrebno jedno detaljno renoviranje koje će promijeniti raspored prostorija unutar njega i pružiti jednu potpuno drugačiju sliku.

Ulaz

Ulaz je tipičan za zgrade Starogradnje u Bloku 5 u Podgorici. 

 

Iako se jednosoban stan nalazi na 1. spratu, bitno je navesti da zgrada ima lift.

 

Ukoliko vam je prioritet drugi dio grada, i imate veći budžet, predlažemo da pogledate ponudu ovog jednosobnog stana:

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

 

Parking mjesto

Jedan od najvećih javnih parkinga u grada nalazi se upravo ispred pomenute zgrade, te je uvijek lako pronaći svoje mjesto. 🙂

 

 

Lokacija jednosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u dijelu grada Blok 5, u ulici Velimira Terzića, prvoj  zgradi preko puta Hrama.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena jednosobnog stana

Jednosoban stan u starogradnji prodaje se po cijeni od 43,000€, što iznosi oko 1000€/m2, s obzirom da stan ima ukupno 43m2. Cijena se odnosi na keš.

 

Kontakt za više informacija za jednosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Stan se prodaje u cjelosti namješten, te je ista cijena za prazan ili za namješten. Stan je pregrađivan prilikom kojeg je pravljena preraspodjela stana. U slučaju da se odlučite za cjelovito renoviranje, što mi naravno preporučujemo, na ovu kvadraturu stana računajte da vam je potrebno 7,000-10,000 EUR.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema. Stan je upisan na 39m2, a razlika od 5m2 se odnosi na terasu i ugradne plakare.

 

NaMapi komentar o jednosobnom stanu

Stan se nalazi na jednoj od najljepših lokacija u gradu, “bogat” velikim parkingom, šoping centrom, zelenom pijacom, Osnovnom školom, Domom zdravlja, vrtićem, a uz to “preko puta” nalazi se poslovni dio Podgorice, te ste u biti samom središtu zbivanja.

Što se samog stana tiče, vidljivo je da starije osobe borave u njemu, te da je stanu potrebno detaljno renoviranje i preraspodjela prostorija i iskorišćavanje svih 43m2 na pravi način. Ponovno, nakon renoviranje sveukupno za ispodprosječno novca možete dobiti skockan jednosoban stan na sjajnoj lokaciji. Naš tim može da vam ponudi i pouzdanog i kreativnog dizajnera enterijera.

Dodatno, što se cijene tiče, shodno nedostatku jednosobnih stanova u Podgorici a pogotovo na lokacijama poput ove u Bloku 5, iznos od 1,100 EUR po m2 je opravdan, u trenutku kada je kvalitetna tražnja značajno veća od kvalitetne ponude.

Velika preporuka od nas, pogotovo ukoliko imate strpljenja i volje za renoviranje i sklapanjem mozaika po vašem meraku. 🙂

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim  stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Prodaja Jednosoban stan City kvart Podgorica

 

Prodaja Dvosoban stan Blok 9 Podgorica Neuseljavan

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja Jednosoban stan Blok 5 Podgorica preko puta Hrama

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.