Loading map...

Prodaja Jednosoban stan Stari Aerodrom Podgorica

Andrije Paltasica, Stari Aerodrom, Podgorica, Podgorica, 81000, Montenegro
€49,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Prodaja Jednosoban stan Stari Aerodrom Podgorica

Prodaja Jednosoban stan Stari Aerodrom Podgorica

Andrije Paltasica, Stari Aerodrom, Podgorica,
Podgorica, 81000, Montenegro
€49,000 Prodaja
Stanovi
  • 1338
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 54 sq m

Prodaja Jednosoban stan Stari Aerodrom Podgorica 

 

Od sada na mapi u Podgorici dijelu grada Stari Aerodrom, možete pronaći jednosoban stan renoviran i spreman za useljenje nakon kupovine.

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Jednosoban stan veličine 54m2 nalazi se na II spratu u zgradi izgrađenoj 2001.godine. Stan je renoviran, a zgrada nema lift. Prodaje se djelimično namješten a u istom ostaje zaista vrijedna ugradna kuhinja, ugradni plakar i predsoblje.

 

Dnevni boravak ovog jednosobnog stana

 

Kao i iz drugog ugla. 🙂

 

A u produžetku sobe vide se i trpezarija sa kuhinjom:

Kuhinja jednosobnog stana

Jedna od kvalitetnijih i prostranijih kuhinja koje smo posjetili do sad i u koju je zaista dosta uloženo u sklopu renoviranja stana (pogledajte koliko u dijelu sa dodatnim informacijama o stanu).

 

Spavaća soba jednosobnog stana

 

Kao i drugi dio spavaće sobe:

 

Gdje je kao što vidimo dodatni (prošireni dio za terasu) prostor iskorišćen kao radna soba.

Pogled ka zelenilu je više nego inspirativan kako za učenje tako i za rad na računaru. 🙂

 

Kupatilo jednosobnog stana

Kupatilu nisu mijenjane cijevi i pločice i predstavlja jedini dio stana u kojem će nekad u budućnosti biti potrebno renoviranje.

Na ovu kvadraturu kupatila razumna cijena za cjelokupno renoviranje i opremanje iznosi oko 2,000€.

 

 

Terase i pogled iz jednosobnog stana

Stan je orjentisan istočno, a na terasu se izlazi kroz dnevnu sobu i trpezariju. Kao što je vidljivo terasa je potpuno je renovirana i faktički pretvorena u dodatnu prostoriju u stanu.

 

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, te stoga sa vama dijelimo isti.

 

Ulaz

Ulaz predstavlja kombinaciju novogradnje i starogradnje u Podgorici.

Stan se nalazi na II spratu ( nije poslednji ), a zgrada nema lift.

 

Ukoliko vam je prioritet jednosoban stan u starogradnji sa liftom, i imate veći budžet cjenovnom rangu ovog, predlažemo da pogledate ponudu ovog jednosobnog stana:

 

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

 

Parking mjesto

Vlasnik stana ima pravo korišćenja za dva parking mjesta u dvorištu zgrade.

 

Lokacija jednosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se nalazi u Podgorici, u dijelu grada Stari Aerodrom u ulici Andrije Paltašića, preko puta KIPS-a i  budućeg staračkog doma.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena jednosobnog stana

Jednosoban stan djelimično namješten i renoviran, prodaje se po cijeni od 49,000€, što iznosi oko 900€/m2, s obzirom da stan ima 54m2. Cijena se odnosi na keš.

 

Kontakt za više informacija za jednosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije (preko 15 fotki) pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Ono što je bitno navesti jeste da je sama kuhinja koštala prije 2 godine u sklopu renoviranja stana preko 2,500€. U stanu su svi prozori zamijenjeni te je kvalitetna eloksirana bravarija sadašnje vlasnika izašla oko 2,000€.

Dodatno, kao što možete prije svega vidjeti balkon je detaljno renoviran čime je dobijena faktički još jedna soba u stanu a u isti je uloženo takođe oko 2,500€.

Ono što takođe ostaje u stanu jeste ugradni plakar (kao i ostatak elemenata u hodniku) čija je cijena prošle godine iznosila 600€. U stanu takođe ostaju i dvije klime.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema. Stan je upisan na 50m2 a stvarno stanje iznosi 54m2 i kao takav se prodaje, što je moguće utvrditi unajmljivanjem geometra i kasnije u slučaju želje to zavesti u katastar.

 

NaMapi komentar o jednosobnom stanu na Starom Aerodromu

Izuzetno povoljan jednosoban stan kojem nisu potrebna veća ulaganja nakon useljenja, čini da zbog pristupačne cijene jednostavno morate razmisliti o njegovoj kupovini. Jeste da se radi o lokaciji koja predstavlja faktički “kraj Starog Aerodroma” ali znajući da se taj dio ubrzano razvija kao i da se uskoro očekuje izgradnja bulevara paralelnog sa terenima FSCG koji će povezati prvi dio Starog sa kružnim tokom gdje završava Bulevar Pera Ćetkovića pa sve do KIPSA.

U stan je uloženo dosta novca te stoga novom kupcu ostaje da stan opremi po svom ukusu i budžetu, dok je renoviranje kupatila stvar preferencije, može a i ne mora. 🙂

Preporuka prije svega za mlade bračne parove.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim jednosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja Jednosoban stan Stari Aerodrom Podgorica 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.

Floor Plans