Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

Bratstva i jedinstva, Нова Варош, Подгорица, Podgorica, 81000, Montenegro
€73,000 Prodaja
Stanovi
 Početna stranica    Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

Bratstva i jedinstva, Нова Варош, Подгорица,
Podgorica, 81000, Montenegro
€73,000 Prodaja
Stanovi
  • 2338
  • 0
  • 2 Spavaće sobe
  • 1 Kupatilo
  • 70 sq m

Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

Od sada na mapi u Podgorici u blizini centra grada, možete pronaći renoviran dvosoban stan, dostupan za kupovinu.

 

Opis nekretnine

Namješten dvosoban stan veličine 70m2 nalazi se na I spratu, ušuškan u dvorištu zgrade Lepa Kata.

 

Dnevni boravak ovog dvosobnog stana

Vrlo prostrana dnevna soba povezana je sa trpezarijom a zatim i kuhinju. Terasa je orjentisana južno i gleda ka dvorištu zgrade.

 

Kao što je vidljivo na slici ispod trpezarija se nalazi u produžetku dnevne sobe.

 

 

Kuhinja dvosobnog stana

Osim što je kuhinja kompletno renovirana, prilikom kojeg su promijenjene sve cijevi, pločice, potpuno novi uređaji, u prvi plan u kadar upada to što kuhinja ima poprilično veliki prozor koji je svakako velika prednost starogradnje.

Kuhinja ima i dodatnu prostoriju – ostavu, koja se nalazi u produžetku, i istu možete pogledati u galeriji sa svim fotografijama.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

Nevjerovatno prostrana spavaća soba, danas rijetkost u zgradama novogradnje, predstavlja jednu od onih prednosti u kojima se može isprsiti starogradnja.

Drugu spavaću sobu možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama u zaglavlju oglasa.

 

Kupatilo dvosobnog stana

Rijetkost je da danas i kuhinja i kupatilo imaju prozore, a to je upravo slučaj sa ovim dvosobnim stanom u starogradnji.

 

Pogled sa terase dvosobnog stana

Ušuškan u dvorištu zgrade, zaklonjen od saobraćaja i buke, ovaj dvosoban stan je terasom orjentisan ka južnoj strani, a najveći dio sunca ubira u periodu do 14h.

Ulaz

Ulaz je karakterističan za zgrade starogradnje u Podgorici.

A iako se radi o prvom spratu, bitno je naravno navesti da zgrada ima lift.

 

Ukoliko vam je prioritet novogradnja, i imate dodatno veći budžet, predlažemo ovaj da pogledate ponudu ovog dvosobnog stana:

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

 

Prodaja Renoviran Dvosoban stan Lepa Kata Podgorica

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se u dvorišnom dijelu zgrade.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u u blizini Centar grada, u ulici Bratstva i jedinstva, Preko puta Gintaš – Mall of Montenegro kao i Osnovne škole “Milorad Musa Burzan” i Srednje Ekonomske škole “Mirko Vešović”.

 

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Jedna od sličnih ponuda, u komšiluku u zgradi EI NIŠ, predstavlja sledeća ponuda, sa čije terase se baš pruža pogled na Lepu Katu.

Dvosoban stan u zgradi EI Nisa na prodaju Podgorica

Cijena dvosobnog stana

Dvosoban stan, faktički u novogradnji, prodaje se po cijeni od 73,000€, što iznosi manje od 1,050€/m2. Cijena se odnosi na keš.

 

Kontakt za više informacija za dvosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa. Bitno je istaći da se stan prodaje bez namještaja, a kuhinja u cjelosti sa uređajima i elementima ostaje.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterecenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

U Listu nepokretnosti, navedena kvadratura iznosi 64m2, međutim, stan je veći za dodatnu prostoriju u kojoj su sada plakari, kao i terasu na koju izlazi dnevna soba, te je stoga navedena broj 70m2.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

Potpuno renoviran dvosoban stan u centru grada, za koji je bitno istaći da je u sklopu renoviranja i prekomponovan sa preraspodjelom dijela prostorija, odskače i dozvoljava budućem kupcu da u njega “uđe” faktički i bez uvijek potrebnog krečenja nakon kupovine, a kamoli bilo kakvim renoviranjima.

Stan je tri godine faktički prazan odnosno nekorišćen. Novac koji je uložen tada u renoviranje iznosio je oko 13,000 €, te stoga ne treba da začudi postojeća oglašena cijena.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja dvosoban stan Stari aerodrom Podgorica

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.