Loading map...

Prodaja Renoviran manji dvosoban stan Preko Morače

Ivana Vujosevica 20, Novi Grad, Podgorica, Preko Morače, 81000, Montenegro
€78,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Prodaja Renoviran manji dvosoban stan Preko Morače

Prodaja Renoviran manji dvosoban stan Preko Morače

Ivana Vujosevica 20, Novi Grad, Podgorica,
Preko Morače, 81000, Montenegro
€78,000 Prodaja
Stanovi
  • 1655
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 60 sq m

Prodaja Renoviran manji dvosoban stan Preko Morače

Manji dvosoban stan u ulici Ivana Vujosevica Preko Morace, u vojnoj zgradi starogradnje, na prodaju je od sada na mapi.

 

Opis

Dvosoban stan u vojnoj zgradi nalazi se na V spratu,  ima 60m2 (preciznije 59.67m2) a prilikom renoviranja stana, upisana je i stvarna kvadratura. Stan se prodaje djelimično namješten, pri čemu sigurno ostaju u stanu ugradni i plakari rađeni po mjeri, kao i ugradna kuhinja i bijela tehnika. Postoji mogućnost dogovora oko ostanka ostalih stvari u stanu.

 

 

Dnevna soba

 

Dnevna soba ovog dvosobnog stana je izuzetno prostrana i ima nepunih 20m2.

Ostale fotografije dnevne sobe pogledajte u galeriji sa svim fotkama u zagljavlju oglasa.

 

Spavaće sobe

 

Prva, značajno veća spavaća soba veličine je 19,21m2.

 

Druga spavaća soba, manjih je dimenzija ali može biti dodatno proširena na konto terase. Naravno, postoji solucija i dijeljena velike spavaće sobe zbog kvadrature koja joj to i dozvoljava.

Kuhinja

Ugradna kuhinja nakon prodaje sa svim elementima i bijelom tehnikom ostaje novom kupcu, što smatramo velikom vrijednošću i uštedom jer si radi o zaista kvalitetnom dijelu stana.

I iz malo bližeg ugla..

 

Mokri čvor

Manji nedostatak predstavlja činjenica da stan ima samo jedno kupatilo (ne i mali wc). Sa druge strane govorimo o kupatilo u koje je uloženo preko 4,000 EUR a čemu svjedoče sledeće fotografije.

 

 

 

Hodnici 

i malo bliže.. 🙂

Ostava

Zaboravljena prostorija novogradnje jeste ostava. 🙂 Dugačka je preko 2 metra a široka nepuni metar, i nevjerovatno doprinosi komociji u stanu.

 

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, te stoga sa vama dijelimo isti.

tlocrt - raspored prostorija dvosoban stan preko morace

Ono što bi skrenuli pažnju, jeste na manju kvadraturu druge spavaće sobe, što treba imati u vidu. Sa te strane, postoji mogućnost proširivanja manja spavaće sobe na konto terase, čime se dobija soba veličine 8m2.
Ipak, u sklopu renoviranja stana, postavljena je demit fasada kao i eloksirana bravarija koji odvajaju spavaću sobu i terasu, te je sa druge strane možda i nezahvalno štetovati to.

 

Ulaz

Ulaz je vrlo održavan i čist, u stilu starogradnje, sa pravim porodičnim komšilukom, što nerijetko izostane na drugim mjestima.

 

A i budite bez brige, zgrada ima lift koji je redovno servisiran i održavan.

 

Dodatno što se ulaza tiče, za razliku od velike većine u Podgorici, ovdje nije potrebna bila agencija da organizuje i “disciplinuje” stanare kako bi odvajali sredstva u zajednički budžet. Porodičan odnos između stanara zgrade je nešto što cjelokupnu situaciju vezano za ovaj stan čini još ljepšom.

 

Sigurnost

Ovo je jedan od rijetkih ulaza starogradnje koji ima video nadzor. U ulazu se nalaze tri kamere, a pristup istom naravno nije moguć bez čipa, ključa  ili šifre. Zgrada ima dva ulaza i to sa dvorišne i sa strane ulice.

U sklopu renoviranja stana, a tiče se dodatnog aspekta sigurnosti, postavljena su Blind vrata.

Bitno je napomenuti i na značajnu osvijetljenost ulice tokom noćnih sati, kao i blizinu Agenciji za nacionalnu bezbjednost.

(Napomena, stan gleda isključivo istočno, dakle na dvorišnu stranu, ne gleda na zapad i zgradu gdje je Unico)

 

 

 

Parking 

Ova vojna zgrada, poznata je po tome što je sa svih strana okružena parking prostora, koji se dakle nalazi i sa prednje, i za strane, kao i sa boka.

 

Uvijek se pronađe slobodan parking prostor, izuzev u danima kada RK Budućnost, KK Budućnost Voli ili reprezentacija Crne Gore igraju u dvorani “Morača”, kada se bićemo iskreni uvijek traži parking mjesto više. 🙂

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Lokacija

Kao što je gorenavedeno, ovaj stan nalazi se u ulici Ivana Vujoševića, jednoj od najtraženijih ulica Preko Morače i u Podgorici, kao i najboljih za život. Zgradi se sa desne strane prilazi iz pravca ANB-a i Bulevara Revolucije, dok je prilaz sa lijeve strane onaj iz pravca Maše i Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

 

Terasa i pogled

Ovaj dvosoban stan orjentisan je istočno. Ušuškan je faktički sa svih strana s obzirom na to da nije na krajevima zgrada.

Takođe izuzetno bitno je to što se sa njegove lijeve strane nalazi produžetak iste zgrade, čime je izolovan od sjevernog vjetra, što značajno doprinosi prilikom grijanja stana.

A tu je i pogled. 🙂

 

Cijena

Ovaj manji dvosoban stan u starogradnji, ponuđen je po početnoj cijeni od 78,000€, što iznosi  1,300€/m2.

Cijena se odnosi na keš i radi se o fiksnom iznosu.

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

 Stambeni kredit

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Vojna zgrada, izgrađena 1970. godine jedna je od najkvalitetnije izgrađenih u ono vrijeme. U prilog tvrdnjama ide činjenica da je jedna od jedinih zgrada koja je projektovana na 9 stepeni rihtera u slučaju zemljotresa.

Stan ima i podrum od 8m2, koji je uključen u cijenu koštanja stana. Ozidan je, ima sopstvena vrata i svjetlo.

Originalno se radi o poslednjem V spratu, ali zbog dogradnje komšija iznad, stan je samo djelimično pod pločom, koja je takođe sanirana.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Papiri su 1/1, stan nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema.

 

NaMapi komentar

Lokacija u ovom dijelu grada, ali i uopšte kvalitet zgrade je taj koji ovom stanu drži cijenu. U ovaj dvosoban stan poprilično je uložeon novca, a kada je prenamijenjen iz jednosobnog u dvosoban. Vlasnik stoji na raspolaganju što se tiče dogovora o ostavljanju ostalog inventara u stanu, a u prvobitnoj cijeni uključeni su ugradni i plakari rađeni po mjeri , ugradna kuhinja sa bijelom tehnikom.

Stan je na V spratu, originalno je to bio poslednji sprat, međutim sada je iznad na ploči dograđen stan, što ukazuje na to da je stan samo manjim dijelom pod pločom (koja je takođe sanirana) a većinski natkriven, što je dodatna prednost ove ponude.

U pitanju je vojna zgrada, jedna od kvalitetnijih u Podgorici. Ono što bismo naveli kao potencijalnu manu jeste to što nova fasada zgrade i dalje nije urađena, ali i to treba imati u vidu da će u relativno skorijem periodu biti ostvareno, čime će zgrada dobiti novo ruho i lice koje zaista zaslužuje. Naravno i dodatnu izolaciju koju demit fasade donose.

Najveća preporuka od nas do sada.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaja Renoviran manji dvosoban stan Preko Morače

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.

Floor Plans