Loading map...

Prodaja stanova – novi kompleks Kamenovo, Budva

Kamenovo, Budva, Montenegro
€380,670 Prodaja
Apartmani
 Home    Prodaja stanova – novi kompleks Kamenovo, Budva

Prodaja stanova – novi kompleks Kamenovo, Budva

Kamenovo, Budva,
Montenegro
€380,670 Prodaja
Apartmani
  • 776
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom

Warning: A non-numeric value encountered in /home/namapi64/public_html/wp-content/themes/realeswp-child/single-property.php on line 419

Kamenovo,

Zadovoljstvo nam je pobuditi Vam novi objekat SUNSTONE RESIDENCES MILOCER !!
Objekat ima namjenu kondo hotela i sastoji se od 15 luksuznih smještajnih jedinica i jednog penthausa.Apartmani velikih kvadratura (od 72 do 481 m2) raspoređeni su na pet etaža (prizemlje, I, II, III i IV sprat) i raspolažu opremom visokog kvaliteta.
Kao dio dizajna enterijera u svim kuhinjama može se vidjeti tehnički i estetski vrhunska ugradna
tehnika Miele (Njemačka). Prirodni kamen i mermer sa svedenim linijama u klasičnom stilu, osnovne su odlike materijala koji se upotrebljava za kupatila kada se zahtjeva vrhunski kvalitet opreme – sanitarije Villeroy & Boch (Njemačka) i baterije Dornbracht i Hansgrohe (Njemačka). U svim apartmanima kao podna obloga korišćen je parket Listone Giordano Parquet Heritage Filigrana Firenze i Reserve Mareggiata Oak (Italija). Enterijer upotpunjuje i keramika Graniti Fiandre (Italija).
Do Sunstone Residences za kratko vrijeme može se stići automobilom sa tri međunarodna aerodroma – Tivat (33 km), Dubrovnik (123 km) i Podgorica (64 km). Crna Gora je pomorskim putem povezana sa svijetom.Granični prelazi se nalaze u lukama Bar, Budva, Kotor i Zelenika (Herceg Novi). Feriboti redovno saobraćaju na liniji Bar-Bari, dok na liniji Bar-Ankona saobraćaju povremeno. Jadranskim morem privatni brodovi lako i brzo stižu do preljepih ostrva dalmatinske i grčke obale, a dalje i do ostalih destinacija na Mediteranu.

 

Cijene se kreću od 380 670 – 2 696 540 €

Sveti stefan real estate АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ Черногория
Sveti stefan real estate АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ Черногория
Contact Agent

Amenities

Wi-FI
Parking
Garaža
Balkon
Pegla
Fen za kosu
Lift
Klima
Pogodno za djecu
TV
Dozvoljeni kućni ljubimci
Velika terasa
Kupatilo
CATV
Bazen
Veš mašina
Kuhinja
Telefon
Sef
Peškiri
Room service