Loading map...

Prodaje se Dvosoban renoviran stan Soliter Podgorica

Mitra Bakica, 64, Podgorica, Soliter, 81000, Montenegro
€57,500 Prodaja
Stanovi
 Home    Prodaje se Dvosoban renoviran stan Soliter Podgorica

Prodaje se Dvosoban renoviran stan Soliter Podgorica

Mitra Bakica, 64, Podgorica,
Soliter, 81000, Montenegro
€57,500 Prodaja
Stanovi
 • 1439
 • 0
 • 67 sq m

Prodaje se Dvosoban renoviran stan Soliter Podgorica

 

Na mapi je od sada i prostran dvosoban stan u dijelu grada iznad Gintaša – Mall of Montenegro u soliterima kod Autobuske i Željezničke stanice.

 

Opis

Dvosoban stan u soliteru nalazi se na 13. spratu od ukupno 15. u zgradi i ima 67m2 (Upisano je 55m2 + 12m2 terasa).

Dnevna soba

Dnevna soba ovog dvosobnog stana je izuzetno prostrana, ima izlaz na veliku terasu koja je sjevero-zapadno orjentisana, kao i prilaz sa dvije strane kuhinji koja je odvojena pregradnim zidom. U dnevnoj sobi se nalazi i trpezarija.

 

Kuhinja

U sklopu renoviranja stana prije 2 godine u cjelosti je promijenjena.

Kao i iz drugog ugla…

Osim aspiratora koji je uvijek bitan, vidimo i prirodnu ventilaciju i poseban izlaz na terasu, što nas posebno raduje. 🙂 Novogradnja danas najčešće nema prirodnu ventilaciju, a “mirisi” negdje moraju izaći. 🙂

Spavaće sobe

Dvije spavaće sobe orjentisane su istočno, i gledaju na Stari Aerodrom.

Drugu spavaću sobu možete pogledati u galeriji sa svim fotografijama.

 

Hodnici u dvosobnom stanu

Prilikom ulaska u stan, u produžetku hodnika nalaze se  kuhinja i dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na veliku terasu, dok se sa desne strane nalazi nalazi hodnik koji vodi ka kupatilu i spavaćim sobama.

 

Kupatilo

Stan ima samo jedno kupatilo i to vidimo kao određeni nedostatak ove ponude.

Jeste da je kupatilo renovirano prije nekoliko godina, a na budućim kupcima ostavljamo odluku da li žele isto da preurede shodno svojim potrebama ali i mogućnostima.

Ulaz

Ulaz je vrlo održavan i čist, tradiocionalno za starogradnju.

A i nema razloga za brigu što se lifta tiče. U zgradi su funkcionalna oba lifta, i isti su renovirani i odaju utisak onih u novogradnji, što je uvijek bitno s obzirom na visoku spratnost ovog dvosobnog stana.

 

Parking 

Soliteri, kao i čitavo okruženje, imaju zaista veliki parking prostor sa obje strane zgrade.

Uvijek se pronađe slobodno  parking mjesto.

 

Lokacija

Kao što je gorenavedeno, ovaj dvosoban stan nalazi se kod raskrsinice ulica Mitra Bakića i Bulevara Save Kovačevića, između Gintaša – Mall of Montenegro i Autobuske i Željezničke stanice,

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Zgradu uskoro očekuje demit fasada i krečenje, poput prvog solitera, što će izuzetno lijepo da utiče kako na stanara tako i na lijepu spoljašnost kojom sada odiše prvi soliter.

 

Terasa i pogled

S obzirom na to da je stan orjentisan Sjeverozapad – Istok, terase gledaju i ka centru Podgorice i ka Starom Aerodromu.

Dnevna soba, trpezarija i veća spavaća soba orjentisane su sjeverozapadne, dok velika spavaća soba gleda ka istoku i ima izlaz na sopstvenu terasu.

Stan ima tri terase, te je naš predlog proširivanja korisne površine stana za makar jednu od njih, uz zastaklivanje iste.

 

Cijena

Dvosoban stan u starogradnji, prodaje se po cijeni od 57,500€, što iznosi oko 850€/m2 i predstavlja više nego tržišnu cijenu za ovaj dvosoban dobrano renoviran stan.

Ukoliko se gleda samo ono što je upisano u listu nepokretnosti (u starogradnji nisu upisane terase/lođe), a bitno zbog eventualnog stambenog kredita kod banke, cijena po m2 iznosi 1,072€što je definitivno u “dometu” procjenitelja koji posjećuju stan i prave elaborat prilikom apliciranja za stambeni kredit klijenta.

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

 Stambeni kredit

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Ovaj dvosoban stan je renoviran prije 2 godine. URAĐENO je:

 • nova blind vrata;
 • u kuhinji i hodnicima su postavljene nove pločice
 • oblovan parket u dnevnoj sobi;
 • u kupatilu i wc-u promijenjene cijevi, pločice, urađena hidroizolacija, nove sanitarije;
 • u kuhinji promijenje cijevi, pločice, ugradni elementi po mjeri i bijela tehnika;

Potrebno je JOŠ RENOVIRATI:

 • spoljna bravarija je stara originalna i poželjno je ugraditi novu eloksiranu;
 • roletne;
 • u dnevnoj sobi i spavaćim sobama je stari parket koji nije obrađivan prilikom renoviranja i potrebno ga je ili hoblovati ili promijeniti u novi parket/tarket/laminat/pločice;
 • krila ugradnih plakara su stara i poželjno bi bilo postaviti nove američke klizne plakare u hodniku i spavaćim sobama;
 • Po želji, sobna vrata je moguća zamijeniti estetike radi ili u slučaju da ste pobornik kvaliteta postojećih samo ih prelakirati;

Procijenjeni iznos dodatnog renoviranja sa naše strane, zavisno od mogućnosti i preferencija kupca iznosi 5,000 – 7,000 EUR.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Papiri su 1/1, stan nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema.

 

NaMapi komentar

Zanimljiva ponuda, kako zbog lokacije tako i zbog povoljne cijena i uopšte stepena renoviranosti. Naravno, potrebno je uraditi još, što će budući kupac vjerovatno i uraditi, ali stan kao stan je podoban i već sada za život.

Ono što je potrebno istaći, i što može biti glavni kamen spoticanja kod kupaca jeste izražena visina – 13. sprat. Ukoliko ne spadate u grupu ljudi koja je zavisna od kvalitetnog pogleda iz stana, već strah preovladava, ne bismo vam savjetovali ovaj stan.

Uživajte u pogledu na naš Glavni grad. 🙂

U slučaju da se ne bojite visine – Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

 

Prodaja Jednosoban stan City kvart Podgorica

 

Prodaja Dvosoban stan Blok 9 Podgorica Neuseljavan

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

 

 

Prodaja Veliki Jednosoban stan City kvart Potencijalno dvosoban

 

 

 

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prostran dvosoban stan Preko Morace Vojna zgrada Starogradnja

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.