Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaje se Dvosoban stan u Starogradnji Preko Morace Podgorica

Svetozara Markovica, Подгорица, Montenegro
€60,000 Prodaja
Stanovi
 Početna stranica    Prodaje se Dvosoban stan u Starogradnji Preko Morace Podgorica

Prodaje se Dvosoban stan u Starogradnji Preko Morace Podgorica

Svetozara Markovica, Подгорица,
Montenegro
€60,000 Prodaja
Stanovi
  • 3163
  • 0
  • 2 Spavaće sobe
  • 1 Kupatilo
  • 74 sq m

Prodaje se Dvosoban stan u Starogradnji Preko Morace Podgorica

Od sada je na mapi dostupan za prodaju i dvosoban stan u Podgorici u dijelu grada Preko Morače na presjeku Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Svetozara Markovića, zgrada uvučena u dvorištu iza restorana Bulevar.

 

Opis nekretnine

Stan se nalazi na IV spratu u starogradnji na poslednjem spratu pod pločom. U svojoj osnovi stan je dvosoban, odnosno tipično za starogradnju ima dnevnu sobu, odvojenu kuhinju, jedno kupatilo i dvije spavaće sobe.

 

Dnevna soba i trpezarija

Ono što smo uvidjeli kroz posjetu stana jeste da je stan u relativnoj prošlosti renoviran, pri čemu je zadržan stari namještaj.

dok snimljena iz drugog ugla ona izgleda ovako:

 

Spavaće sobe 

Ovaj stan ima dvije spavaće sobe koje su opet ponavljamo tipično u starogradnji izuzetno prostrane i ostavljaju dovoljno prostora novim kupcima za kvalitetno opremanje novim namještajem.

Kao i druga spavaća soba koja izgleda ovako:

Čitavi stan, odnosno sve prostorije u njemu povezuje dugačak hodnik, koji takođe ostavlja dovoljno mogućnosti za neko prilagođavanje i iskorišćavanje.

Kuhinja

Ono što je bitno navesti jeste da je u sklopu renoviranja stana kuhinja imala kompletan remont pri čemu je zamijenjenja i elektro instalacija kao i cijevi.

 

Da dodatno napomenemo da se kuhinja nalazi u zasebnoj prostoriji odvojena dvotrećinki pregradnim zidom, i da zajedno sa dnevnom sobom ima izlaz na terasu.

 

Kupatilo

Po našem mišljenju, kupatilu je potrebno ponovno renoviranje, a svakako jedan mokri čvor predstavlja nedostatak, zbog nepostojanja dodatnog malog wc-a.

A simboličnu povoljnu okolnost svakako predstavlja prozor u kupatilu.

Terasa i pogled

Stan smo za promjenu fotografisali tokom noći. 🙂 

Ovaj dvosoban stan svojom orjentacijom je jugoistočan što predstavlja prednost u odnosu na one sjeverno orjentisane.

 

Ulaz

Ulaz je izuzetno reprezentativan i održavan, moramo priznati ne toliko karakteristično za starogradnju, što se mora zahvaliti agenciji koja održava isti.

 

Nedostatak lifta u zgradi

Nažalost, jedan od glavnih nedostataka ove ponude jeste nepostojanje lifta u zgradi, gdje se radi o IV poslednjem spratu na kojem se stan nalazi.

 

Lokacija

Kao što je gorenavedeno, ovaj stan nalazi se na presjeku između Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i ulice Svetozara Markovića u dijelu grada Preko Morače u Podgorici

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena

Ovaj dvosoban stan u starogradnji, posle korigovanja cijene u dogovoru sa vlasnicima sada iznosi 60,000€. Korekcija je nastupila 22.02.2018, i pređašnja cijena iznosila je 65,000. Trenutno oglašena cijena je fiksna i odnosi se za keš. 

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

 Stambeni kredit

Societe Generale Montenegro banka

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Stan se prodaje kompletno namješten.

U sklopu renoviranja stana svugdje je stavljena eloksirana bravarija, elektro instalacije, cijevi i što je možda i najbitnije jeste ploča koja je potpuno sanirana i koja ne prokišnjava niti postoji bojazan od vlage.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnicima nekretnine. Papiri su 1/1, stan nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema. U Listu nepokretnosti stoji 65m2, ne računajući terasu i ugradne plakare, te je stoga stvarna kvadratura u stanu nekih 73m2.

 

NaMapi komentar

Stan se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u Podgorici u dijelu grada Preko Morače, u blizini Osnovnih škola, vrtića, Doma zdravlja, supermarketa U blizini su i Ekonomski i Pravni fakultet kao i u Univerzitet Crne Gore. 

Ukoliko vam ne predstavlja problem život na poslednjem spratu pod pločom u zgradi bez lifta, ovaj dvosoban stan zbog izuzetne lokacije ne predstavlja loše rješenje.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaje se Dvosoban stan u Starogradnji Preko Morace Podgorica

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.