Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

4 Jula, Tuški Put, Podgorica, 81000, Montenegro
€67,000 Prodaja
Stanovi
 Početna stranica    Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

4 Jula, Tuški Put, Podgorica,
81000, Montenegro
€67,000 Prodaja
Stanovi
  • 512
  • 0
  • 1 Spavaća Soba
  • 1 Kupatilo
  • 54 sq m

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Jednosoban stan veličine je 54m2 i nalazi se na V spratu u zgradi Zetagradnje na Tuškom putu i prodaje se u potpunosti namješten.

 

Dnevni boravak ovog jednosobnog stana

 

 

Kuhinja i trpezarija jednosobnog stana

Tradicionalno za novogradnju, trpezarija i kuhinja nalaze se u produžetku dnevne sobe  i nemaju prirodnu ventilaciju već aspirator.

Kuhinja je u potpunosti ugradna, sa svom potrebnom tehnikom, te nije potrebno praviti nikakve izmjene nakon useljenja.

 

Spavaća soba jednosobnog stana

 

Izuzetno velika spavaća soba za standarde novogradnje, čime je moguće da u nju stanu dva plakara, dva velika kreveta i dovoljno prostora za prolaz.

Ostale fotografije spavaće sobe možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama u zaglavlju oglasa.

 

Kupatilo jednosobnog stana

Ovaj jednosoban stan ima jedno kupatilo.

Ostale fotografije kupatila, možete vidjeti u galeriji sa svim ostalim profesionalnim fotkama.

 

Terase i pogled iz jednosobnog stana

Stan je orjentisan zapadno, i ka parkingu i brdu Ljubović. Sjajna izolacija garantuje odsustvo buke, a zapadna strana sunčevu svjetlost tokom drugog dijela dana.

 

Sa druge strane, u dvorišnom dijelu zgrade, obično vrvi od djece, i naše je zadovoljstvo – dok god je tako. 🙂

Hodnik

Ulazom u stan pristupate hodniku koji je čvoriste istog, i koji pravo vodi ka dnevnoj sobi, kuhinji i trpezariji dok desno vodi ka spavaćoj sobi i kupatilu.

Ulaz

Ulaz je tipičan za zgrade Novogradnje u Podgorici. Održavan i savremen.

 

S obzirom da se radi o V spratu, vrlo je bitno napomenuti da zgrada naravno ima ne samo jedan već – dva funkcionalna i kvalitetna lifta.

 

Ukoliko vam je prioritet drugi dio grada, i imate sličan budžet cjenovnom rangu ovog, predlažemo da pogledate ponudu ovog jednosobnog stana:

Prodaja Veliki Jednosoban stan City kvart Potencijalno dvosoban

 

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Trosoban namjesten stan Zetagradnja Tuski put Podgorica

U istoj zgradi nalazi se i kvalitetan dvosoban stan dostupan za kupovinu. Na sljedećem linku možete saznati više informacija

Prodaja Dvosoban stan Zetagradnja Tuški put Podgorica

 

Parking mjesto

Postoji javni parking, kao i garaža u zgradi koju je potrebno kupiti ili iznajmiti a tržišne cijene za kupovinu su 4-5,000 EUR ili 30-50 EUR za mjesečni najam.

 

Lokacija jednosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u dijelu grada Tuški put, u ulici 4. Jula, zgradi investitora Zetagradnja.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena jednosobnog stana

Jednosoban stan u novogradnji prodaje se po cijeni od 67,000€, što iznosi približno 1,240€/m2, s obzirom da stan ima 54m2. Cijena se odnosi na keš.

 

Kontakt za više informacija za jednosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Ove i ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Stan se prodaje u cjelosti namješten, te izuzimanje istog ne može biti predmet korigovanja cijene. Ovaj stan namijenjen je prije svega mlađim bračnim parovima, koji traže za kupovinu namješten stan. Uz naravno našu nadu da će im baš ovaj enterijer na valjan način odgovarati. 🙂

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o jednosobnom stanu

Nije potrebno trošiti mnogo riječi na kvalitet Zetagradnje, i reputaciju upravo ove zgrade. U blizini su i Osnovne škole, vrtići, Dom zdravlja, Mall of Montenegro. U zgradi postoji parking garaža, gdje je mjesto moguće kupiti za 4-5,000 EUR ili iznajmiti za 30-50 EUR mjesečno, a ulica 4. Jula je glavna magistrala čime je omogućen lak tranzit van grada. Jedina možda “mana” jeste da je ovo jedna od najnaseljenijih zgrada u Podgorici s obzirom na zaista veliki broj stanova u istoj.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim  stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Prodaja Jednosoban stan City kvart Podgorica

 

Prodaja Dvosoban stan Blok 9 Podgorica Neuseljavan

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

 

 

Prodaja Veliki Jednosoban stan City kvart Potencijalno dvosoban

 

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Prodaje se Jednosoban stan Zetagradnja Tuški Put Podgorica

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Balkon
Lift
Klima
Veš mašina