Mapa sa nekretninama se učitava...

Prodaje se kuća sa placem Danilovgrad selo Lalevići

Lalevici, Danilovgrad, Danilovgrad, Bjelopavlići, Montenegro
€43,000 Prodaja
Kuća
 Početna stranica    Prodaje se kuća sa placem Danilovgrad selo Lalevići

Prodaje se kuća sa placem Danilovgrad selo Lalevići

Lalevici, Danilovgrad, Danilovgrad,
Bjelopavlići, Montenegro
€43,000 Prodaja
Kuća
  • 453
  • 0
  • 1 Spavaća Soba
  • 1 Kupatilo
  • 65 sq m

Prodaje se kuća sa placem Danilovgrad selo Lalevići

 

Na mapi je od sada i prostrana jednosobna kuća sa velikim placem u selu Lalevići u Danilovgradu.

 

Opis

Legalizovana jednosobna kuća veličine 65m2 sa velikim placem veličine nepunih 2,000m2 prodaje se u selu Lalevići pokraj Danilovgrada.

Dnevna soba

Izuzetno prostrane dnevna i spavaća soba ostavljaju mogućnost preraspodjele prostorija novim kupcima i dobijanja dvosobne kuće.

 

Kuhinja

 

U stilu novogradnje, kuhinja i trpezarija nalaze se u produžetku dnevnog boravka. 🙂

 

Spavaća soba

Hipotetički, kuća ima potencijala da se prenamijeni u dvosobnu.

 

Kupatilo

Kuća ima samo jedno kupatilo.

Parking 

Na placu ima dosta parking prostora. 🙂

 

Lokacija

Kao što je gorenavedeno, ova jednosobna kuća nalazi se u selu Lalevići, nedaleko od centra Danilovgrada.

 

Kuća i okolina

Slike iz drona biće uskoro dostupne…

 

Kuća je građena po principu zidane konstrukcije, dok je krov drvena dvovodna konstrukcija, prekrivena crijepom. Fasada zgrade je demit. Podovi su obloženi keramičkim pločicama, osim u dnevnoj i spavaćoj sobi gdje je laminat. Zidvi su omalterisani i ofarbani, a u kupatilu i radnoj površini kuhinje su obloženi keramikom. Spoljna bravarija je PVC, dok je unutrašnja bravarija – drvena. Instalacije po objektu su sprovedene i u funkciji, dok je grijanje na struju.

 

Cijena

Divna manja kuća u Lalevićima u Danilovgradu, prodaje se po cijeni od 43,000€, što iznosi 660€/m2 ukoliko izuzmemo cijenu samog placa. A ako nas pitate samo plac koji okružuje kuću a kojeg ima oko 2,000m2 vrijedi koliko naznačena prodajna cijena iznad. U pitanju je hitna prodaja, i ne nije moguća spuštati više cijenu. 🙂

 

 Stambeni kredit

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Kuća sa placem ima i bunar, voćke, ogradu kao i odvojeni dio za drva koji je iza kuće. Postoji mogućnost kupovine placa iza kuće po povoljnoj cijeni.

Sve fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Papiri su 1/1, kuća nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema.

 

NaMapi komentar

U slučaju da želite mir predgrađa i sela koje je na par minuta od centra Danilovgrada i oko 20ak minuta od Podgorice, onda ovo može biti zanimljiva ponuda. Jedna od rijetkih legalizovanih kuća sa urađenom demit fasadom i zaista velikim dvorištem, bunarom i različim posađenim voćnjacima.

Možda i jedina mana jeste to što kuća ima samo jednu spavaću sobu, ali budući kupac će imati velike mogućnosti za prilagođavanje.

Što se samog Danilovgrada tiče isti će sve više dobijati na značaju, za početak nakon izgradnje moderne saobraćajnice od Rogama do Spuža, a zatim i izgradnjom bulevara od Podgorice do Danilovgrada, tako da ulaganje danas u Danilovgrad zaista predstavlja investiciju.

Preporuka od nas! 🙂

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.