Loading map...

Prostran jednosoban stan Blok 5 – Žuta vojna zgrada – potencijalno dvosoban

Blaza Jovanovica, Blok 5, Podgorica, Montenegro, Podgorica, 81000, Montenegro
€60,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Prostran jednosoban stan Blok 5 – Žuta vojna zgrada – potencijalno dvosoban

Prostran jednosoban stan Blok 5 – Žuta vojna zgrada – potencijalno dvosoban

Blaza Jovanovica, Blok 5, Podgorica, Montenegro, Podgorica,
81000, Montenegro
€60,000 Prodaja
Stanovi
  • 1857
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 59 sq m

Prostran jednosoban stan Blok 5 – Žuta vojna zgrada – potencijalno dvosoban

Od sada na mapi u Podgorici u Bloku 5, možete pronaći prostran jednosoban stan potencijalno prenamjenjiv u dvosoban, dostupan za kupovinu.

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Jednosoban stan veličine 59m2 nalazi se na 4. spratu u vojnoj zgradi izgrađenoj sa kraja 80-ih godina, Po našem mišljenju druga najkvalitetnija zgrada konkretno u Bloku 5 i ujedno najtraženija što se tiče kupovine kako jednosobnih tako i dvosobnih i trosobnih stanova u ovom dijelu  Podgorice.

 

 

Dnevni boravak ovog jednosobnog stana

Korisna površina dnevne sobe, čak i ukoliko ne računamo lođu, je značajna,a a sama lođa može biti u sklopu renoviranja dodata dnevnoj, a za račun stvaranja još jedne spavaće sobe prekompozicijom drugih prostorija.

i

još.. 🙂

Kuhinja 

 

Spavaća soba

Izuzetno prostrana spavaća soba (preko 15m2) koja ima izlaz na drugu lođu koja je veličine 5m2 i može biti valorizovana na više načina radi stvaranja dodatnog korisnog prostora u stanu.

A evo i iz drugog ugla. 🙂

 

Kupatilo

Kupatilu je potpuno funkcionalno međutim ukoliko budžet dozvoli, i renoviranje je opcija, a shodno kvadraturi istog, procjenjujemo radove na iznos od 2,500 EUR.

 

Terasa i pogled iz stana

Stan je orjentisan zapadno u cjelosti, ušuškan i sa južne i sa sjeverne strane. Ako nas pitate – idealno. Gleda na dvorište, zaklonjen od tipično Podgorici sjevernog vjetra, kao i cjelodnevnog sunca i vrućine koja je glavni problem tokom ljeta. Stan ima dvije prostrane lođe, jedna izlazi na dnevnu prostoriju, a druga kroz spavaću sobu.

Ono što je vidljivo jeste da je terasa/lođa pretvorena u radnu sobu a ista može biti prekomponovana kako u manju spavaću tako i biti dodata dnevnoj sobi.

A evo i pogleda.. 🙂

Sve fotografije pogledajte u galeriji u zaglavlju oglasa.

Ulaz

Ulaz je održavan i čist ali i tipičan za zgrade Starogradnje u Podgorici. Stara vojna zgrada je u pitanju, sa servisiranim liftom.

 

Ukoliko vam je prioritet jednosoban stan u starogradnji sa liftom ali Preko Morače, predlažemo ovaj da pogledate ponudu ovog jednosobnog stana:

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Ono što je vidljivo, jeste da je urađena demit fasada prije 7 mjeseci i da to značajno utiče na toplotnu izolaciju u stanu kao i na visinu računa za struju.

 

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, a konkretno ovog ćemo u relativno kratkom rokku objaviti. Takođe, priložena će biti projekat renoviranja i prekompozicije stana u dvosoban koja je itekako moguća, uz rušenje nekoliko nenosećih zidova.

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se u okolnom dijelu zgrade, dok tipično starogradnji  u Podgorici, ova zgrada nema parking garažni prostor.

 

Lokacija jednosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u Bloku 5, u žutoj vojnoj zgradi do Volija.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena jednosobnog stana

Veći Jednosoban stan, u djelimično renoviranoj starogradnji, prodaje se po cijeni od 60,000€, što iznosi približno 1,000€/m2, s obzirom da stan ima 59m2. Cijena se odnosi na keš.

 

Kontakt za više informacija za jednosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije (preko 15 fotki) pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, upisano je 49, a stvarno stanje je 59m2, što će se dokazati elaboratom geometra koji će napraviti tlocrt, gdje je razlika nastala zbog dvije neupisane terase/lođe kao i ugradnih plakara koji ranije nisu računati. Prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o stanu

Stan koji svojom pozicijom nudi skoro pa neograničene mogućnosti. Vrtić, Dom Zdravlja, Osnovna škola, Bazar, prodavnice i supermarket, kafići, a sve da faktički nije potrebno preći ulici. Dalje,  blizina poslovnog centra grada Preko Morače, Delta City-a, Tološke šume su samo neki od razloga zbog kojih je upravo ovaj stan idealan za mlade bračne parove koji mogu u startu da ga koriste kao jednosoban, a zatim kada okolnosti nalože da ga prenamijene, zbog svoje mogućnosti u dvosoban.

Bitno je navesti da je stan djelimično renoviran, mada naravno treba mu prije useljenja posvetiti pažnju i uložiti u njega. Stan se prodaje prazan, ali vlasnik je dostupan za dogovor po tom pitanju, kao i po pitanju roka iseljenja nakon što dođe do prodaje.

Topla preporuka za ovaj stan od Mapera! 🙂

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim jednosobnim i dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.