Loading map...

Trosoban renoviran stan vojna zgrada Preko Morace ul Ivana Vujosevica Podgorica

Ivana Vujoševića, Preko Morače, Подгорица, Црна Гора, Подгорица, Preko Morace, 81000, Montenegro
€115,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Trosoban renoviran stan vojna zgrada Preko Morace ul Ivana Vujosevica Podgorica

Trosoban renoviran stan vojna zgrada Preko Morace ul Ivana Vujosevica Podgorica

Ivana Vujoševića, Preko Morače, Подгорица, Црна Гора, Подгорица,
Preko Morace, 81000, Montenegro
€115,000 Prodaja
Stanovi
  • 2516
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 90 sq m

Trosoban renoviran stan vojna zgrada Preko Morace ul Ivana Vujosevica Podgorica

Prostran trosoban stan u ulici Ivana Vujoševića u vojnoj zgradi starogradnje preko puta kafića Unico od sada je dostupan za prodaju na mapi.

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

Opis

Trosoban stan u vojnoj zgradi nalazi se na IV spratu od V u zgradi i ima 90,72m2. Zvanično stanje u papirima je 76m2, ipak treba imati u vidu da tada nisu računate terase i ugradni plakari, a ovaj trosoban stan ima tri terase i tri ugradna plakara.

Trosoban stan je kompletno renoviran, pri čemu je uloženo više od 15,000 EUR u isti.

 

Dnevna soba

Dnevna soba ovog trosobnog stana izuzetno je prostrana i ima 19,98m2, što se može vidjeti i  u sekciji Tlocrt – raspored prostorija, u produžetku oglasa.

Trpezarija

 

Kuhinja

Kuhinja ima 6,21m2 što joj ostavlja mogućnost da se organizuje po želji i mogućnosti novog kupca. Prilikom renoviranja, i prenamjene prostorija kuhinji je ostavljen prozor pri čemu ista i dalje ima prirodnu ventilaciju, a uz nju prisutan je i aspirator.

 

Spavaće sobe

 

Prva, za nijansu veća, spavaća soba je okrenuta zapadno i ima izlaz na terasu, i tačne je veličine 14,55m2+ ugradni plakar 0,98m2.   Napomena! – obje spavaće sobe (+ hodnik) imaju prostran ugradni plakar.

Druga spavaća soba, nalazi se u drugom dijelu stana koji je orjentisan istočno, veličine je 13,17m2 i ona takođe ima izlaz na sopstvenu terasu koja gleda na parking dvorišnu stranu, dok se ugradni plakar od 0,98m2 nalazi sa desne strane pri ulazu.

Treća spavaća soba je veličine 6,30m2 i orijentisana je zapadno, takođe ima izlaz na sopstvenu terasu.

 

 

 

Hodnici i ugradni plakari

 

Detaljnije objašnjenje shvatićete kroz tlocrt sa rasporedom prostorija koji se nalazi ispod.

 

Kupatilo

Stan ima dva mokra čvora, izuzev kuhinje. Dakle, kupatilo i mali wc, pri čemu su oba renovirana u potpunosti.

 

Tlocrt – raspored prostorija

Svaki ozbiljan kupac uvijek traži tlocrt, te stoga sa vama dijelimo isti. Ovaj stan je u originalu bio veliki dvosoban, nakon čega je tokom renoviranja prenamijenjen u trosoban.

Ulaz

Ulaz je vrlo održavan i čist, što nije toliko često nažalost za starogradnju. Ulaz takođe posjeduje i video nadzor, na nekoliko pozicija i sa dvorišne i sa prednje strane.

 

A i budite bez brige, zgrada naravno ima lift koji je redovno održavan.

 

Parking 

Ova vojna zgrada, poznata je po tome što je sa svih strana okružena parking prostorom, koji se dakle nalazi i sa prednje i zadnje strane, kao i sa boka.

Uvijek se pronađe slobodan parking prostor.

 

Lokacija

Kao što je gorenavedeno, ovaj trosoban stan nalazi se u ulici Ivana Vujoševića, jednoj od najtraženijih ulica Preko Morače i u Podgorici, kao i najboljih za život. Zgradi se sa desne strane prilazi iz pravca ANB-a i Bulevara Revolucije, dok je prilaz sa lijeve strane onaj iz pravca Maše i Bulevara Svetog Petra Cetinjskog. Ispred zgrade se nalazi Osnovna škola “Maksim Gorki” dok se sa dvorišne strane zgrade nalazi vrtić “Ljubica Popović”.

Preko Morace Ivana Vujosevica ulica Podgorica NaMapi Studio za nekretnine

 

Ukoliko ipak želite trosoban stan Preko Morače sa većom kvadraturom, preporučujemo sledeći:

Trosoban stan Preko Morace ulica Vasa Raičkovića kod Hrama

 

Dok na lokaciji Gorica C možete da pronađete sledeći trosoban stan:

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

 

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Preko puta se nalazi UNICO kafić, dok se na kraju ulice nalazi Agencija za nacionalnu bezbjednost.

 

Terasa i pogled

S obzirom na to da je stan orjentisan Istok – Zapad, terase gledaju i ka dvorišnoj strani i ka ulici. Dnevna soba sa trpezarijom i dvije spavaće sobe koje imaju obje izlaz na terase orjentisane su zapadno (ka kafiću Unico), dok druga spavaća soba gleda ka dvorišnoj strani i orjentisana je istočno, pri čemu i ona ima sopstveni izlaz na terasu.

 

Fotografije terasa biće uskoro dostupne.

 

Cijena

Trosoban stan u starogradnji, sa uključenim podrumom, oglašen je po cijeni od 115,000€, što iznosi oko 1,270€/m2 i predstavlja cijenu ispod tržišne koja iznosi 1,300€/m2 za ovaj trosoban u potpunosti renoviran stan.

Vlasnik je dostupan i za kompenzaciju, za jednosoban stan do 55m2 po mogućnosti u dijelu grada Preko Morače, ali i na drugim lokacijama, uz doplatu kupca.

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

 Stambeni kredit

Ukoliko želite stambeni kredit, i potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – Kliknite ovdje.

 

Dodatne informacije

Vojna zgrada, izgrađena 1970. godine i jedna je od najkvalitetnije izgrađenih zgrada Preko Morače. U prilog tvrdnjama ide činjenica da je jedna od jedinih zgrada koja je projektovana na 9 stepeni rihtera u slučaju zemljotresa. Stan je pripadao Pukovniku JNA.

Stan ima i podrum od 7m2, koji je uključen u cijenu koštanja stana.

 

Ostale fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine, papiri su 1/1, stan nema nikakvih tereta i ograničenja i prodaja će proteći bez nepredviđenih problema. Stan u papirima ima 76m2, dok je stvarno stanje 90,72m2, uključujući tri terase i tri ugradna plakara koja ranije nisu ulazila u List nepokretnosti. Vlasniku stana takođe pripada i podrum od 7m2, koji je uredan i čist, sa ugrađenim policama, ima zasebna vrata kao i osvjetljenje, i služi kao sjajna sezonska ostava.

 

NaMapi komentar

Lokacija u ovom dijelu grada, ali i uopšte kvalitet zgrade je taj koji ovom stanu drži cijenu.  Izuzetno komforan trosoban stan na jednoj od najboljih lokacija u gradu budućem kupcu nudi faktički sve i naš komentar je više nego suvišan. 🙂 Sama činjenica da Preko Morače nema trosobnih renoviranih stanova u kvalitetnoj starogradnji vojni zgrada, dodatno utiče da cijena ovog stan sa razlogom stoji 1,322e/m2.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me.

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

 

Prodaja Jednosoban stan City kvart Podgorica

 

Prodaja Dvosoban stan Blok 9 Podgorica Neuseljavan

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

 

 

 

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.

Floor Plans