Loading map...

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

Bulevar Ivana Crnojevica 2, Centar, Podgorica, Gorica C, Montenegro
€130,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

Bulevar Ivana Crnojevica 2, Centar, Podgorica,
Gorica C, Montenegro
€130,000 Prodaja
Stanovi
  • 1506
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 84 sq m

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

Od sada na mapi u Podgorici u u dijelu grada Gorica C, možete pronaći trosoban stan u novogradnji,  namješten i spreman za kupovinu

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Namješten trosoban stan u relativnoj novogradnji veličine je 84m2 i nalazi se na II spratu.

 

Dnevni boravak ovog trosobnog stana

Kao i iz drugog, još ljepšeg ugla. 🙂

 

 

Kuhinja trosobnog stana

Ugradna kuhinja ovog trosobnog stana, tipično za novogradnju, nalazi se u produžetku izuzetno velike dnevne sobe, ograđene šankom.

 

Kao i iz drugog ugla..

Spavaće sobe trosobnog stana

 

Kao i druga..

 

Dok treću sobu možete pogledati u galeriji u zaglavlju oglasa sa svim fotografijama.

 

Kupatilo trosobnog stana

Stan prilikom useljenja je originialno imao dva kupatilo, ali prilikom modifikacija je napravljeno jedno veliko sa luksuznim đakuzijem unutra, koje ostaje novom kupcu.

Ostale fotografije kupatila možete vidjeti u galeriji sa svim fotografijama.

 

Hodnik

Prilikom ulaska u stan dočekuje vas dugačak hodnik sa predsobljem odakle desno ulazite u dnevnu sobu i kuhinju, lijevo u kupatilo sa đakuzijem i naprijed u tri spavaće sobe.

 

Terasa i pogled iz trosobnog stana

Stan je primarno orjentisan ka jugu iz dnevne sobe, dok spavaće sobe gledaju ka istoku.

Ulaz

Ulaz je tipičan za zgrade Novogradnje u Podgorici. Naš generalan utisak je sasvim pozitivan, a veliki broj djece koji žive sa svojim roditeljima u ovoj i zgradama do a zajednički se igraju u dvorištu, doprinosi dodatnoj ljepoti ove mikrolokacije.

 

 

Stan se nalazi na II spratu (nije poslednji), a zgrada naravno ima lift i istim je moguće pristupiti direktno u garažu.

 

Ukoliko ne raspolažete budžetom potrebnim za ovaj stan, a tražite takođe  novogradnja sa liftom, predlažemo da pogledate ponudu ovog dvosobnog stana:

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

 

 

Parking mjesto

Garaža od 18m2 uračunato je u sklopu prodaje ovog stana, i dođe faktički uz stan, a njenu samostalnu vrijednost procjenjujemo na iznos od 10,000 EUR.

 

Uz aktivnu mogućnost podizanja i spuštanja rol vrata, moguće je dio garaže pretvoriti i u ostavu.

 

 

Lokacija trosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, ovaj trosoban stan se u Podgorici, u dijelu grada Gorica C, nedaleko od ambasade Republike Srbije, u Bulevaru Ivana Crnojevića 2.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena trosobnog stana

Trosoban stan, u kvalitetnoj novogradnji, prodaje se po cijeni od 130,000€, što iznosi oko 1,500€/m2, s obzirom da stan ima 84m2, međutim ukoliko se uračuna garaža od 18m2, cijena stana po m2 biva značajno niža. Cijena se odnosi na keš i radi se o fiksnom iznosu.

 

Kontakt za više informacija za trosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 069/432-577 (Viber, WhatsApp), na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije (preko 15 fotki) pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o trosobnom stanu

Preporuka za velike porodice koji finansijski mogu da naprave ovakav iskorak i sebi omoguće prijatan život u lijepom dijelu Podgorice.

 

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim ili trosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

 

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

Trosoban stan Gorica C Novogradnja Prodaja

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.