Mapa sa nekretninama se učitava...

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Kralja Nikole, Pejton, Podgorica, Montenegro, Podgorica, Podgorica, Montenegro
€110,000 Izdavanje
Stanovi
 Početna stranica    Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Kralja Nikole, Pejton, Podgorica, Montenegro, Podgorica,
Podgorica, Montenegro
€110,000 Izdavanje
Stanovi
  • 1310
  • 0
  • 2 Spavaće sobe
  • 1 Kupatilo
  • 82 sq m

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Od sada na mapi na lokaciji nedalekoj od centra Podgorice, možete pronaći izuzetno kvalitetan veliki dvosoban stan koji je dostupan za kupovinu ili iznajmljivanje.

 

Opis nekretnine

Veliki namješten dvosoban stan od 82m2 nalazi se na poslednjem VII spratu u zgradi starogradnje, i tretira se kao nadograđena novogradnja.

 

Dnevni boravak ovog dvosobnog stana

Veoma prostran dnevni boravak nije potrebno previše opisivati riječima. 🙂

Više je nego dovoljno pogledati fotografije. Za vas u našem tradicionalnom narativnom detaljnom opisu ovog dvosobnog stana izdvajamo za početak par njih, a kompletnu galeriju možete vidjeti u zaglavlju oglasa, klikom na naslovnu fotografiju.

 

Kao i ova.

 

i ova.. 🙂

 

Kuhinja i trpezarija dvosobnog stana

Svaki naš komentar bi bio suvišan. 🙂 Posebno uživamo u tome što je stan nevjerovatno osvijetljen, a činjenica da kuhinja ima prozore, što je velika rijetkost, dodatno utiče na naše zadovoljstvo.

 

 

Kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu iz drugih uglova pogledajte u galeriji sa svim profesionalnim fotografijama.

 

Kupatilo dvosobnog stana

Jedno ali vrijedno kupatilo ovog dvosobnog stana izgleda ovako:

 

 

Mali wc trenutno ne postoji, međutim vešeraj koji je kod predsoblja može biti pretvoren u isto, zbog postojanja cijevi.

 

Spavaće sobe dvosobnog stana

 

 

Velika osvijetljenost prostorije zahvalna je velikim prozorima i južnoj orjentaciji.

i iz drugog ugla:

Drugu spavaću sobu pogledajte u galeriji sa svim fotografijama.

 

Hodnik dvosobnog stana

Na ulazu u stan, dočekuje vas hodnik na (ćirilično slovo) “G”, a pravo kroz isti idete ka dnevnoj sobi, a lijevo ka drugom dijelu dvosobnog stana, odnosno kupatilu i dvijema spavaćim sobama.

 

 

U predsobolju se nalazi i mala prostorija sa ostavom, čiju fotografiju smo dodali takođe u galeriji. 🙂

 

Pogled sa terase dvosobnog stana

Dvosoban stan je uskraćen za terase, čime je dobijeno na dodatno korisnom prostoru, ali zato pogled sa prozora predstavlja prednost.

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

Kao i iz spavaćih soba.

Dnevna soba je u cjelosti jugozapadno orjentisana, a ono što makar možete da budete sigurni jeste to da vam niko neće zagraditi pogled u budućnosti.  🙂

 

Ulaz

Zgrada i ulaz tipični starogradnji, međutim više nego pristojna održavanost, interfon i zaključavanje istog, su ostavili povoljan utisak na nas.

 

Kao što smo gore naveli, stan se nalazi na poslednjem VII spratu, te liftom dolazite do VI i zatim se stepenicama penjete do odredišta.

 

A na ulazu dočekuju vas blind vrata. 🙂

Zgrada i okolina Gorice C

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

 

 

Parking mjesto

Javni parking prostor nalazi se sa boka i u dvorištu zgrade.

 

Lokacija dvosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici nalazi u neposrednoj blizini Centra, u ulici Kralja Nikole, iznad Fondana, a u redu srednje Ekonomske škole “Mirko Vešović”.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena dvosobnog stana

Ovaj dvosoban stan koji karakterišemo kao novogradnju, dostupan je i za prodaju i za izdavanje.

Kada je riječ o prodaji, dvosoban stan ponuđen je po cijeni od 110,000€, što iznosi oko 1,350€/m2. Cijena se odnosi na keš.

Kada je riječ o izdavanju, dvosoban stan cijenjen je 500€ na mjesečnom nivou. Potpisuje se Ugovor koji se ovjerava kod notara ili u Osnovnom sudu, a takođe je potrebno prilikom useljenja predati i depozit u visini jedne kirije.

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije pogledajte u galeriji na vrhu oglasa. U ukupnoj kvadraturi izuzev navedenih 87m2 ulazi i garsonjera do dvosobnog stana te je ukupna površina značajno veća, ali to neće predstavljati problem pri prodaji jer će se iste nekretnine razdvojiti u listu nepokretnosti.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Papiri su 1/1. Specifičnog ovog stana jeste što se sem dvosobnog stana, u ukupnoj kvadraturi dodaje i garsonjera do (nije razdvajano u listovima nepokretnosti), te kupac može dobiti i trosoban stan u slučaju dodatne doplate, za potrebe proširenja.

Naravno, u slučaju prodaje samo dvosobnog stana, došlo bi od odvajanja dvosobnog stana i garsonjere, te bi kupac platio isključivo gorepomenutih 87m2.

 

NaMapi komentar o dvosobnom stanu

Rijetke su nadograđene novogradnje na starogradnji, a ovaj stan je upravo jedan o takvih. Velika kvadratura dvosobnog stana doprinosi izuzetnosti komociji, a opcija kupovine takođe garsonjere pored doprinosi budući kupac može imati veliki trosoban stan sa sjajnim pogledom skoro pa u centru Podgorice.

Takođe i u slučaju iznajmljivanja, ono što je jako bitno jeste da je čitava nadogradnja vršena koristeći YTONG materijal, te i računi za struju bivaju skoro pa beznačajni zbog A+ energetskog nivoa objekta.

Preporuka od nas.

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

 

Da saznate kako lakše da prodate stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu.

Da saznate kako na pravi način da kupite stan, kliknite ovdje – 11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu.

Mi se bavimo marketingom u nekretninama – pročitajte naš tekst ovdje, kako lakše da ostvarite cilj. – kako naći kupca.

Da se vratite na početnu stranu kliknite ovdje.

 

Veliki dvosoban stan u ulici Kralja Nikole Prodaja Podgorica

 

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Kontaktirajte Agenta

Pogodnosti

Nema pogodnosti.