Loading map...

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Oktobarske revolucije, Blok 7, Podgorica, Podgorica, Montenegro
€70,000 Prodaja
Stanovi
 Home    Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

Oktobarske revolucije, Blok 7, Podgorica,
Podgorica, Montenegro
€70,000 Prodaja
Stanovi
  • 2550
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 2 Bathrooms
  • 68 sq m

Veliki jednosoban stan Vojna zgrada Fidija – potencijalno dvosoban

 

Od sada na mapi u Podgorici u blizini Centra grada, možete pronaći veliki jednosoban stan potencijalno prenamjenjiv u dvosoban, dostupan za kupovinu.

Nakon što pročitate oglas, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Opis nekretnine

Jednosoban stan veličine 68m2 nalazi se na 9. spratu u vojnoj zgradi koju je radila Fidija, a koja je useljena 98.godine. Po našem mišljenju jedna od najkvalitetnijih zgrada u Podgorici.

 

Dnevni boravak ovog jednosobnog stana

Atipično veliki dnevni boravak ima preko 30m2, te može da posluži za “parcelisanje” i prenamjenu u dvosoban uz dobrog arhitektu i/ili dizajnera enterijera.

Kao i iz drugog ugla. 🙂

S obzirom na visok kvalitet izgradnje, kao i vrlo malu korišćenost ovog stana u poslednjih 20 godina, stanu je potrebno vrlo malo ulaganje.

 

Kuhinja 

Blizina prozorima garantuje prirodnu ventilaciju, što nerijetko izostane u zgradama novogradnje u Podgorici. Nakon kuhinje, vidljiva je mala lođa, koja je orjentisana južno.

 

Spavaća soba

 

 

Kupatilo

Bitno je navesti da kupatilo ima i mali wc.

 

 

Terasa i pogled iz stana

Stan je orjentisan sjeverno, a na terasu se izlazi kroz sadašnju veliku dnevnu sobu.

 

Sve fotografije pogledajte u galeriji u zaglavlju oglasa.

Ulaz

Ulaz je atipičan i za zgrade Starogradnje ali i Novogradnje u Podgorici. Prava vojna zgrada je u pitanju. 🙂

 

Iiiii sledeća slika ne treba da vas brine…

Ima mnogo stepenica ali i dva lifta! 🙂 Stan se nalazi da ponovimo, na IX spratu ( nije poslednji).

 

Ukoliko vam je prioritet jeftiniji jednosoban stan u starogradnji sa liftom, jer raspolažete sa manjim budžetom, predlažemo ovaj da pogledate ponudu ovog jednosobnog stana:

 

 

Zgrada i okolina

Kao i uvijek u sklopu detaljne prezentacije možete vidjeti i spoljašnjost zgrade, jer stojimo pri tvrdnji da potencijalni kupac koliko god da mu se stan dopada, ukoliko mu se pak ne sviđa sredina u kojoj bi živio, odnosno u ovom slučaju sami izgled-spoljašnjost zgrade, postoji velika vjerovatnoća da stan neće biti kupljen!

Prodaja dvosoban stan centar grada Vojna zgrada Fidija

 

Parking mjesto

Javni parking nalazi se u okolnom dijelu zgrade, dok zgrada ima parking garažni prostor. Vlasnik ovog stana nema na svoje ime mjesto, međutim isto se iznajmljuje po cijeni od 30-50 EUR mjesečno ili kupuje za iznos od 5,000 EUR.

 

Lokacija jednosobnog stana u Podgorici

Kao što je i navedeno u zaglavlju oglasa, stan se u Podgorici, u blizini Centar grada, na presjeku ulica Oktobarske revolucije i Bratstva i jedinstva, na pola puta od Autobuske stanice i Sahat kule.

Ukoliko pretražujete sa mobilnog telefona, u gornjem lijevom uglu imate taster da pređete na našu mapu i vidite u potpunosti tačnu lokaciju ovog stana.

 

Cijena jednosobnog stana

Jednosoban stan, u djelimično renoviranoj starogradnji, prodaje se po cijeni od 70,000€, što iznosi oko 1,030€/m2, s obzirom da stan ima 68m2. Cijena se odnosi na keš. Korigovano 7. avgusta sa 75,000€ na 70,000€.

 

Kontakt za više informacija za jednosoban stan

Više informacija dostupne su na broju 067/455-255, na mejlu info@namapi.me, ili porukom u inbox naše zvanične FB stranice NaMapi – Studio za Nekretnine.

 

Stambeni kredit

U slučaju da uzmete stambeni kredit, potrebna vam je pomoć, možete popuniti naš stambeno kreditni upitnik i u najkraćem roku ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli da dođete do što povoljnijeg kredita – KLIKNITE OVDJE.

Ukoliko ste predstavnik marketinškog sektora banaka, naša stambeno kreditna sekcija dostupna je za brendiranje i u potrazi smo za novim partnerima.

 

Dodatne informacije

Sve fotografije (preko 15 fotki) pogledajte u galeriji na vrhu oglasa.

 

Dokumentacija

Provjerili smo dokumentaciju sa vlasnikom nekretnine. Nema tereta i opterećenja. Papiri su 1/1, prodaja će proteći bez ikakvih problema.

 

NaMapi komentar o stanu

Znajući da se radi o jednoj od najkvalitetnijih zgrada u Podgorici, s obzirom da je tadašnja JNA veliki iznos uložila u izgradnju, a da je izvođač Fidija prepoznat u Crnoj Gori po kvalitetu dobijamo idealnu kombinaciju.

Spratnost je zaista visoka, radi se o 9. spratu, a treba imati u vidu da stan nije poslednji, odnosno da iznad njega ima još jedan sprat, i potrebno je pronaći zaljubljenika u prelijep pogled koji se pruža ka Momišićima i brdu Gorica.

Stan je velik kvadraturom – 68m2, i potencijalno je moguće prenamijeniti ga u dvosoban, a moguće je na nekoliko načina isti naum uspjeti.

Potrebno mu je manje renoviranje, jer ko zaista poznaje ovu zgradu znaće da je sve u njemu i dalje više nego kvalitetno.

Topla preporuka za ovaj stan od Mapera! 🙂

 

NaMapi info

Ukoliko i vi želite ovakvu profesionalnu prezentaciju za prodaju ili izdavanje nekretnine možete nas pozvati na broj 067/455-255 (Viber,  WhatsApp) ili na email info@namapi.me. A ako želite više da naučite o marketingu u nekretninama, onda je NAŠ BLOG TEKST O TOME  posebno pisan za vas.

Takođe, prijateljski preporučujemo da pročitate naš novi blog na temu – Zašto baš Preko Morače kupiti stan u Podgorici? Ostanite i dalje na mapi! 🙂

 

Dopao vam se stan? Želite kroz uporedne analize da uvidite kako stoji sa potencijalnim drugim jednosobnim i dvosobnim stanovima u Podgorici? Predlažemo da pogledate neke od sledećih koje izdvajamo:

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Na prodaju Jednosoban stan kod Vezirovog mosta Podgorica

 

Prodaja Jednosoban stan Preko Morače kod Osnovnog suda Starogradnja

Prodaja Dvosoban stan na Starom Aerodromu Splitske zgrade

Prodaja Jednosoban stan City kvart Podgorica

Na Prodaju Renoviran Dvosoban Stan Centar Podgorica

Prodaja Dvosoban stan Blok 9 Podgorica Neuseljavan

 

Mišo Savović - NaMapi
Mišo Savović - NaMapi
Contact Agent

Amenities

No amenities.