Stambeno kreditno savjetovanje
 Home    Stambeno kreditno savjetovanje

Posjetite sve banke istovremeno!

Umjesto da ulazite u jednu pa u drugu banku i trošite vaše vrijeme planirajući podizanje kredita i istvoremeno tragajući za najpovoljnijom ponudom, NaMapi nudi drugačije rješenje.

Naš tim je u saradnji sa svim bankama u Crnoj Gori, sakupio sve bitne  informacije koje se odnose na stambenu (ali i ostale! 🙂 ) kreditnu liniju.

Pitate se – koja banka nudi najbolje uslove? U kojim bankama uopšte imam pravo podići kredit? Kod koje banke je postupak najjednostavniji? Da li NaMapi tim može da završi najveći posao umjesto mene?

Čak iako imate saradnju sa matičnom bankom, koja vam ponudi čini vam se, sjajne uslove za stambeni kredit, imate priliku da to provjerite kod nas i uporedite sa ostalima. Od nas možete očekivati neutralan stav, oslobođen marketinških trikova ili pristrasnih mišljenja.

U svega tri klika, štedimo vaše vrijeme i pružamo vam potpunu informaciju, a zatim za vas odrađujemo sav “terenski” dio posla, uključujući i pregovore o dodatno povoljnijoj kamatnoj stopi. Tako je, na nas možete računati i prilikom prikupljanja, dobijanja i/ili popunjavanja svih potrebnih obrazaca, čime vas pratimo od vašeg upita na našem sajtu do dobijanja sredstava kod banke.

Zvuči otrcano, ali štedimo vam i vrijeme i novac, trudeći se da prevaziđemo model “ključ u ruke”.

Kreditni obrazac

  • Vaši podaci su osigurani SSL enkripcijom i koristimo ih isključivo u svrhu pružanja savjetodavne uloge vama.
  • Za par minuta izdvojenog vremena, korak ste bliži ostvarenju cilja.
  • Štedimo i vaše vrijeme i novac!NeDaNeDaStarogradnjaNovogradnjaUpišite iznos vaše neto plate u poslednja tri mjeseca, prije eventualnih obustava.
Postavićemo vam nekoliko pitanja o postojećim kreditima i zaduženjima. Naš savjet je da na pitanja odgovarate iskreno, kako bi mogli što efikasnije da vam pomognemo.


NeDa

Kod koga imate zaduženja?


NeDa


SupružnikOstaloNeDa