Zašto angažovati Studio za nekretnine?
 Home    Zašto angažovati Studio za nekretnine?

Zašto angažovati Studio za nekretnine?

Zašto angažovati Studio za nekretnine – Prodaja ili kupovina nekretnine jedan od finansijski, ali i emotivno, najbitnijih događaja u životu. Najčešće to predstavlja Vašu najznačajniju životnu odluku.

Iako ovaj proces može biti jako stresan, na njega ne treba gledati toliko crno, jer Vam Studio – NaMapi nudi rješenje. Ako se razumijete u finansije, pravnu regulativu, administrativne procedure, građevinsku struku, arhitekturu, energetsku efikasnost i  tržište nekretnina, onda je proces kupovine ili prodaje nekretnine „mačji kašalj“ za Vas.

Nažalost, ta znanja posjeduje izuzetno mali broj individualaca, a to takođe nije niko od nas – pojedinačno! 🙂

 

Upravo zbog toga, NaMapi je osnovan zbog nedostatka objedinjene, kako ponude, tako i usluge na crnogorskom tržištu nekretnina. Povezali smo se sa timom stručnjaka koji može, na jednom mjestu, pružiti sve usluge svojim potencijalnim klijentima. Stvorili smo tržište profesionalaca specijalizovanih za pružanje neophodne pomoći prilikom prodaje ili kupovine Vaše nekretnine.

Zašto bi išli na jedanaest različitih lokacija kada sve možete pronaći NaMapi?

Kako bi cijeli proces bio što manje stresan, naš Studio se pobrinuo da pruži sve moguće usluge koje bi isti olakšale.

 

Kreativni poslovi bi trebali biti prepušteni profesionalnim fotografima i snimateljima specijalizovanim za enterijer, nekretnine i turizam, dok grafički dizajneri mogu dodatno srediti Vaše fotografije u programima za obradu fotografija.

Analogno tome, za pravne i administrativne usluge, povjerenje treba pružiti advokatskim i notarskim kancelarijama, jer birokratija prilikom kupovine ili prodaje nekretnine zahtijeva stručnjake.

Od 2018. godine svaka nekretnina će morati da ima svoj energetski pasoš – sertifikat o energetskoj efikasnosti. Takođe, procjena tržišne vrijednosti nekretnina je sve kvalitetnije i poželjnije oruđe u poslovnim saradnjama ovoga tipa. Ovo takođe spada u set usluga koje Vam nudi naš Studio, kako bi objedinio tržište nekretnina.

A kako sve povezati bez kvalitetne saradnje sa bankama? Potrudili smo se da u svoju ponudu uvrstimo i stambeno kreditno savjetovanje. Naš cilj je da savjetodavno pomognemo stanovništvu, kako usmjeravajući, tako i kroz podršku u pregovorima, radi obezbjeđivanja što povoljnijih kredita.

Studio – NaMapi može biti Vaš partner s finalnim ciljem da proces kupovine ili prodaje nekretnina prođe bez ikakvih prepreka.

 

NaMapi ćete pronaći sve crnogorske agencije za nekretnine, a njihov portfolio i ocjene će Vam pomoći za koga se odlučiti. Sigurni smo da će ih konkurentnost podstaći na dodatni kvalitet.

Studio – NaMapi Vam pruža jedinstvenu mogućnost pretrage cijelog crnogorskog tržišta nekretnina, a selekcija i rangiranje jasno određuju njihov kvalitet i stoga olakšavaju proces pretrage.

Na našem sajtu ćete pronaći objedinjenu ponudu nekretnina koje pružaju, kako crnogorske agencije za nekretnine, tako i fizička lica, a kroz jednostavnu kontakt formu do istih možete doći brzo i lako.

 

Posebnu pažnju, Studio – NaMapi posvećuje vlasnicima „Stana na dan“, kao i ugostiteljima u turističkom sektoru. Njihovo prisustvo na našoj platformi omogućiće im proboj na domaće, ali i na inostrana tržišta. Studio – NaMapi će uskoro imati i savremene aplikacije za Android i iOS uređaje i stoga će Vaše nekretnine biti vidljive cijelom svijetu.

 

Naša misija je da objedinimo raznolikosti – i pomognemo Vam u čitavom procesu kupovine ili prodaje nekretnine

Pročitajte još:

11 savjeta kako pripremiti stan na dan i smjestaj u turizmu

11 savjeta kako efikasno prodati nekretninu

11 savjeta kako pravilno kupiti nekretninu